11 huhtikuuta, 2016

Maagisia kukkatapetteja

Nyt löytyi kyllä sellaista kukkatykitystä, että ohhoh! Harkitsen vakavissani Taikayö -tapetin korvaamista tällaisella isolla Ellie Cashmanin kukkatapetilla. Harmi kun ei ole enempää seinätilaa mitä voisi tapetoida!
Just found such an amazing flower blazing that i´m overwhelmed. I am seriously thinking of replacing my living room wallpaper with one of these. WOW!!!

Ellie Cashman Design

5 kommenttia:

 1. No onpa mielettömän upeita, WOW!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mies ei kyllä innostunut tapetin vaihdosta, mutta katsotaan nyt... ajan kanssa. :D

   Poista
 2. Kauniita. Mokkasin-blogissa on usein upeita tapetteja, just mm. Jättikukkia. Niitä on tullut ihasteltua. Ainut mikä mietityttää pystyisinkö pitämään sisustuksen muuten tarpeeksi niukkaan että tapetti pääsee kauniisti esille. Tosin on meillä makkarissa tumma kiurujen yökin ja se huone on just siks pysynyt vähätavaraisimpana huoneen, että haluan tapetin olevan pääosassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihan mun ykköslemppariblogi! :) Meillä ei kyllä niukkuus tulisi onnistumaan millään, mutta mua se ei niin hirveästi haittaa. Ymmärrän kyllä täysin mitä tarkoitat. Mä taidan vaan olla enemmän sellaisen runsaan rönsyilevän boho-tunnelman ihminen, joten sisustus saisi vaan sulautua. Tosin, on meillä valkoiset verhot! :D

   Poista
 3. Moikka

  Nappasin sinun löytämäsi kuvan omaan blogiini. Itseäkin kiehtoo nuo vahvat kuosit, vaikka olenkin maaleilla sisustelija. Mukavaa viikkoa. Mokkasin blogissa on kyllä ihania tapetteja.

  VastaaPoista