26 huhtikuuta, 2016

Ilouutisia kässähirmuille!!!

No niin... TATTADAAA.... Kuten yhdessä postauksessa aiemmin jo vinkkasin, on mulla ollut kehitteillä kankaisiin liittyvä suunnitelma. Nyt voin sen julkistaa, sillä kankaat on Suomessa ja huomenna mulla! Olen ottanut valikoimiini nyt myös järisyttävän ihanat ja laadukkaat Art Galleryn kankaat!!

Osa saattaa kankaan nimen ja joitain kuoseja muistaakin n. vuoden takaa, jolloin tilasin niitä pienen erän omaan käyttööni, jotka päätyivät pussukoiksi. Näiden kankaiden maahantuonti ja jälleenmyynti-idea on odotellut siitä saakka ja nyt vihdoin pistin asiat etenemään!

Ensimmäinen tilaus on siis tehty ja odottelee toimitusta. Jos vaan suinkin saan kankaat huomenna ajoissa, niin alan heti kuvaamaan niitä, jotta saan mahdollisimman nopeasti päivitettyä kankaat verkkokauppaan teidänkin saataville. =)

Vielä ehtii loistavasti ommella itselleen ja lapsilleen kauniit vapputamineet - ja näillä kankailla saat erityisen ihanat sellaiset! Kankaita tulee kaikenkaikkiaan nyt 21 eri kuosia. Alla vähän jo fiilistelykuvia teille (ja mulle) niistä. :)
Useimpia kuvista löytyviä kankaita tulee mun valikoimaan, osaa tietysti ei, ja sitten on vielä niitä joita kuvista ei löydy. Kangaspakat ei ole kovinkaan isoja, joten kannattaa toimia nopeasti etenkin jos tarvitset kangasta vähän isomman määrän. Kauneimmat kesämekot, -housut ja -paidat odottaa...!

Toivottavasti kaikki kanssaompelijat siellä ruudun toisella puolella on yhtä täpinöissään näistä kuin mä!

Exciting news for you my fellow seamstresses!! I have taken the beautiful and super cool Art Gallery Fabrics to my selection too! At he moment they are waiting at the post office to be delivered tomorrow and if they arrive to me in time - i will start working asap tomorrow to get them to my shop and available for purchasing! =)

Here are some pics to feed the fabric hunger for starters! ;) I hope you are as excited about these as i am!!

6 kommenttia:

 1. Mahtavuutta! Art Galleryn kankaat on kyllä hurjan kauniita ja olen niitä monet kerrat netissä ihaillut. Täytyy tulla tiirailemaan verkkokauppaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, on mahtavaa kyllä! Itsekin odota jo innolla niitä ja suunnittelen kaikkia mahdollisia ompeluksia (mitä nyt ehtisin edes tekemään.. ;) Täällä koko ajan odotellaan kankaidenkuljetusautoa. :)

   Poista
 2. Ihania kankaita! :) Soveltuuko nämä tilkkutöihin? Vai ovatko sellaisia enemmänkin ohkaisia mekkopuuvilloja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kivaa kun sinäkin tykkäät! :) Soveltuvat loistavasti myös tilkkutöihin. Nämä ovat peruspuuvillakankaita hieman ohuempaa ja hienompaa laatua, mutta kuitenkin taas vähän paksumpia kuin Libertyt. Itse olen käyttänyt Libertyn kankaitakin tilkkutöissä, tietysti riippuu siitä mihin tarkoitukseen työ tulee. Jos valmiin työn tarvitsee kestää kovaa kulutusta niin sitten nämä ei ole ehkä parhaita siihen. Mutta täkeissä, tyynyissä ym. menee oikein hyvin! Ja ainahan voi käyttää liimatukikangasta vahvikkeena, jos on pienemmästä työstä kyse. :)

   Poista
 3. Iik, ihania Nova! Hienoa, kun laajennat valikoimaasi. Hauskaa Wappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle Riitta! Joo, päätin nyt lähteä kokeilemaan tätä toista kangasrakkauttani. Katsotaan ihastuuko muut yhtä paljon kuin mä! :)

   Poista