25 maaliskuuta, 2016

Silitysmerkkejä

Olen ottanut valikoimiini nyt myös silitysmerkkejä! Olen käyttänyt kymmeniä tunteja valiten kaikista ihanimmat, söpöimmät ja cooleimmat merkit verkkokauppaani - ja koska olen metsästänyt näitä pitkin maita ja mantuja isommista ja pienistä putiikeista, useimpia löytyykin vain yksi kappale, eikä niitä ole välttämättä enää saatavilla lisää.

Me tykätään näistä tosi paljon, useissa lasten huppareissa ja takeissa on joku kiva silitysmerkki tuomassa persoonallisuutta vaatteeseen. Nämä on myös supernäppäriä paikkaamaan vaatteessa olevan reiän. Hauska lisä pipoon, laukkuun, tai vaikka farkkuihin!

Merkkejä on aikamoinen läjä, joten kuvaaminen ja kuvien käsittely + ihan vaan päivitys kauppaan vie aikaa. Murto-osa näistä löytyy nyt kaupasta, mutta lisään niitä jatkuvalla syötöllä tässä lähipäivien ajan, kunnes urakka on ohi.

Muitakin uutuus-tuotteita olen päättänyt ottaa valikoimiini, mutta ne esittelen sitten, kun saapuvat maailmalta. Ihania juttuja, lupaan sen! :)

Leppoisaa pääsiäistä!

I have extended my web shop selection to iron-on patches! I have used tens of hours searching for the loveliest, cutest and coolest patches and most of them i only have one per patch, some a few. I do have A LOT of these so as you can imagine photographing and adding them all to my shop will take some time. There are some now added already and the rest i will continue stocking these next days until the arduous work is done.

I have decided to expand my selection in the web store even more and lots of cute stuff are on their way. More of those when they arrive. Can´t wait! :)

Happy Easter my friends!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti