21 syyskuuta, 2015

Yksi täytti kuusi ja toinen kahdeksan..

.. ja juhlat juhlittiin hienosti myöhässä, mutta kivaa oli ja odotus palkittiin ihanien ystävien ja mieluisien lahjojen parissa! Lauantaina Niksu sai olla yksin sankarina, kun oli kaverisynttärit -ja sunnuntaina juhlittiin sitten samalla kertaa kummi-mummi-kaveriperhesynttäreitä kummankin osalta.

Yrityksen perustaminen sai synttärit viivästymään aika roimastikin, mutta Isla toki sai kaverisynttärinsä ajoissa. Näin se joskus menee kun tilanteet tulee ja muuttuu, mutta kauan odotettu viikonloppu sai sankarit onnellisiksi ja väsyneiksi. Jopa päiväkodissa ihmeteltiin pojan väsymystä, kunnes selvisi, että syypää on viikonlopun juhlaputki. :)

Mä ilmeisesti leivoin ja touhusin niin raivokkaasti, että toinen puoli leuasta iski lukkoon. Oikeesti! Mitä hittoa?? Nyt en saa poskihampaita yhteen, joten syöminen on melko hankalaa. Naurattaa ja ärsyttää tääkin ihme juttu. Liekö taas iällä osuutta asiaan, en tiiä. No, kai tämäkin taas ohi menee.

Kunnon kuvapläjäys tähän ja sit nukkumaan. Öitä!Picture blast from our party weekend when we celebrated his 6th and her 8th birthdays with our friends and their families. Very fun and busy two days. Good night! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti