22 syyskuuta, 2015

Syksyn pompom-huiveja (ja yrityskuulumisia)!

Lisäsin juuri uusia uniikkeja pompom-huiveja verkkokauppaan! Kuulin kirjanpitäjältäni, että olin laskuttanut postikulut väärin koko ajan. Nyt yrittäjänä, kun myyn palvelua, tulee minun lisätä alv myös postareihin (enkä edes tajunnut miten paljon posti on nostanut taas hintoja!) ja tämä näkyy nyt myös uusissa tuotteissa. Pikku hiljaa korjaan postikulut oikein myös muihin tuotteisiin.

Jouduin myös hieman korottamaan huivien hintaa, sillä totuus on, etten pärjää käsityöläisenä kaikkien näiden kulujen keskellä, jos en pyydä tuotteistani käypää hintaa - toivon, että arvokkaat asiakkaani myös ymmärtävät tämän. ♥ 
Kaikkiin tuotteisiini sisältyy alv 24%, joten sen voi halutessaan vähentää tuotteen hinnasta, jotta näkee minkä verran kustakin tuotteesta oikeasti jää minulle (jos nyt jotakuta sattuisi harmittamaan käsityötuotteideni hinnat). En ole sellaista palautetta ilokseni kylläkään nyt viime aikoina saanut keltään. 

Olen myös päättänyt luopua työhuonemyymälästä, sillä tilaan on tulossa vuokrankorotus, jota en tällä hetkellä halua alkaa maksamaan. Toimintani on kuitenkin niin pientä, ettei se yksinkertaisesti ole mulle kannattavaa. Itse en ole tästä pahoillani, joten älkää tekään olko! :) Olen siellä kuitenkin vielä marraskuun loppuun saakka, joten jos haluat päästä hypistelemään Libertyn kankaita ihan livenä, niin tule ennen sitä! 
Tuotteitani (myös Libertyn paloja) tulee löytymään joulun tapahtumista (paikat selviää myöhemmin) ja verkkokauppa tietysti pyörii koko ajan. Myös sähköpostitse voi tehdä tilauksia - ja maksaa tuotteet laskulla. :)

Mukavaa päivää armaat!!


New Boho Pom Pom scarfs are now available HERE!!

5 kommenttia:

 1. Ihania uusia huiveja. Jos mulla ei olisi erilaisia huiveja korikaupalla, ostaisin itselleni tuon vaaleanpunaisen :-)
  Kivijalkakaupan aloittaminen ja pitäminen oli sen loppumisesta huolimatta sinulle tärkeä vaihe yrittäjänä. Hienoa, että olet nyt senkin kokemuksen rikkaampi. Kyllä nykyinen kulurakenne, tukien loppuminen ja verotus on todella tappokamaa pienyrittäjälle. Huoh. Toivottavasti nähdään talven tapahtumissa :-) Halauksin ja voi hyvin, terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiukille vetää, kyllä, sitten pitää vaan keksiä uusia keinoja mennä eteenpäin. :) Toivottavasti nähdään!

   Poista
 2. Onko nuo huivit kaksinkertaisia?
  Kyllä, se on totta ja viisasta, että käsityöläisen pitää karsia kiinteät kulut mahdollisimman pieneksi pärjätääkseen... Äkkiä vilahtaa satanen ja toinenkin - juurikin postitukseen, paketoimiseen, maksupäätteeseen ja esim. ikkunasomistukseen. Auringonpaisteessa menee moni tuote pilalle, kun virttyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huivit on kaksinkertaisia, eli sama kangas kummallakin puolella huivia, jos sitä tarkoitit? Paketoimista aion kyllä edelleen jatkaa, tykkään laittaa siihen sen pienen lisävaivannäön - ja näyteikkuna on myös erittäin hyvä mainospaikka. Täytyy vaan vaihtaa tuotteita siihen tarpeeksi usein, niin ne ei pääse kulahtamaan, vaikka oikeassa olet auringon suhteen, äkkiä se pilaa värit! Mutta näin se on, että oman yrityksen ehdoilla mennään ja tällä hetkellä täytyy saada kulut alas kun tulotkin on niin pienet. Jälleen kerran täytyy mennä virran mukana ja katsoa mihin se vie. :)

   Poista
 3. Hienoa että kokeilit työhuonemyymälää, nyt tiedät ettei se tuollaisenaan toiminut sun kohdalla. Ihan varmasti löydät uusia vaihtoehtoja ja menet nyt virran mukana omalla tyylilläsi <3 Kaunista syksyä Nova!

  VastaaPoista