09 huhtikuuta, 2015

Tänä päivänä

EDIT: Huomasin, että Paypal ei toiminut kun tein koetilauksen itse. Asia on nyt hoidettu kuntoon ja Paypal maksuja pystyy tekemään normaalisti! Verkkokaupasta löytyy nyt myös mahdollisuus maksaa pankki/luottokortilla. Myös laskulla voit ostaa kankaita lähettämällä minulle tilauksen sähköpostitse, tai kaupan yhteydenottolomakkeen kautta.


Pääsin jo leikkelemään kankaita ensimmäisille asiakkailleni. Kiitos teille ihanat tuhannesti, kun tuette mun yrittämistä! Ainakin osa teistä lukee mun blogia, joten tiedän, että kiitokset tulee perille.
Olen ihan oikeasti, sydämeni pohjasta mitä vilpittömimmin erittäin erittäin kiitollinen jokaisesta ostoksesta, pienestä ja isommasta, sillä kuten siellä tiedättekin, on tämä käsityöläisyys ja pienen kangaskaupan pyörittäminen nyt mun ainoa tulonlähde - ja onhan se aika pelottavaa, vaikka yritänkin olla ajattelematta sitä niin. ;)
Vilpittömän kiitollinen myös ihanalle ystävälleni Niinalle, joka on täysillä mukana tukemassa mun yritystä. Love you!

Se kyllä täytyy sanoa, että näitä kankaita on ihana hypistellä. Leikatessakin oli hymy huulilla, kun ne on vaan niin kauniita ja ihanan tuntuisia!

Aion laittaa pystyyn jonkinlaisen verkkopohjan - joko blogityyppisen, tai sitten Pinterest taulun tms. johon toivon saavani kuvia asiakkaitteni ompeluksista, missä ovat näitä kankaitani käyttäneet. On aika saada Suomikin vihdoin Liberty-kartalle! :)
Sinne voi sitten jättää myös linkin omaan blogiin, tai verkkosivustolle, tai vaikka jättää pelkällä nimellään - tai anonyymisti kuvan tekeleestään.
Sellaista mietin myös, että jokainen joka lähettää kuvan ompeluksestaan, saisi esim. seuraavan tilauksen ilman postikuluja. Pieni juttu, mutta säästö se on pienikin säästö.
Onko teillä ajatuksia sivun kehittämisen, tai pohjan suhteen? Mikä ois kiva?

Entä toi uusi verkkokauppa? Vaikuttaako se hankalalta? Huomaan, että kaikki tilaukset tulevat sähköpostitse, mikä ei kyllä haittaa yhtään, mutta mietin sitä, että onko toi Big Cartel vaikeakäyttöinen asiakkaan näkökulmasta?

Askartelin tällaisia papereita lähteviin kangastilauksiin. Tätäkin täytyy vielä vähän kehitellä eteenpäin, mutta heti tuli söpömpi pakkaus, vai mitä? :)Today i got to chop off my first fabric orders. I am so super grateful for all these people who support my small business. It is after all now my only source of income so i am in the mercy of every customer, no matter what size the purchase. Thankful for today.

I think it´s about time to get  Finland to the Liberty map as well and my plan is to build some sort of web base for Liberty crafts by Finns, where my customers can show off their work and also link their own blogs and web pages there. I think it will be fun if people get excited about it. I am! :)

I made paper strands for my first leaving fabric orders. I think they look pretty cute. I want to make them a bit better though in the future. But i do think it finishes off the order nicely, don´t you?

15 kommenttia:

 1. Mielellään sitä tukee tällaista!:)
  No mä ainakin jouduin vähän tavaamaan sitä ohjetta että paljonko kangasta tilaa. Toisaalta en tiedä miten sen saisi selkeämmäksi..
  Laitoin myös spostilla tilauksen koska tuntui helpommalta niin, ettei tarvitse sun niitä extra toimituskuluja palautella.
  Nettisivut oli kuitenkin selkeät ja kivat! Koska kankaat ovat niin räikeitä niin on kiva kun muu on yksinkertaista sivuilla.
  Onnea ja menestystä pienelle kangaspuodillesi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! ♥ Ymmärrän, että se aiheuttaa vähän epäröintiä. En itsekään keksinyt siihen vielä selkeämpää ratkaisua. Tuotekuvauksen yläpuolella olevasta valikosta pääsee kuitenkin helposti valitsemaan kangasmäärän. Joutuu vaan vähän laskemaan yhteen, jos haluaa yli metrin. Ymmärrän kyllä, että se saattaa olla hieman hankalaa, mutta sähköposti on myös hyvä väylä ostaa kangasta, jos yhtään epäröi. Ja Paypalilla maksaessa postikulujen palautus on todella helppoa, joten sitä ei tarvitse miettiä. :)

   Kiitos hyvästä palautteestasi!!

   Poista
 2. Pitää ensin odottaa, että Mekkotehdas naisille -kirja ilmestyy :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nova! :) Täältä pesee ideoita & tukea sinulle, vaikka kuinka paljon! Olipa kiva taas nähdä ja kahvitella. Palataan!

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita, heti tuli vaikka mitä ideoita! Minullakin oli vähän hankaluuksia ymmärtää tilausohjeita, siis niitä metrimääriä siinä. Vasemman reunan vaaleanpunaiset tekstit ovat myös hieman liian vaaleita omiin silmiini. Paljon onnea uudelle yritykselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi Mari! Hyvä, että tuli ideoita mieleen! :)

   Vahvistin linkkien väriä, toivottavasti näkyy nyt paremmin?

   Poista
  2. Joo nyt ovat heti helpommin luettavia!

   Poista
 5. kauniit kankaat! ja ihanasti paketoit! Katselin kauppaa ja ainoa hankalaksi kokemani asia on kankaan määrän valinta, olisiko sitä mahdollista muuttaa esim 10cm yksiköksi (kuten monessa kaupassa) jolloin voisi tilata esim 6 x 10cm = 60cm jne..? Voisi olla selkeämpää ostajalle.

  Onnea ja menestystä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa! :) Mietin itsekin tota 10 cm lisäämistä, mutta jätin sen pois sen vuoksi, koska en myy näitä kankaita niin pieniä määriä, vaan 1/4 metri on pienin mahdollinen tilausmäärä ja jos siellä olisi valikossa 10 cm vaihtoehto, tulisi varmasti vääjämättä eteen tilanteita, missä asiakas yrittäisi ostaa kangasta esim. tilkkutöihin alle minimimäärän, mitä kauppapohja taas ei kykene blokkaamaan. Siksi sekään ei oikein onnistu. Pudotusvalikko on mielestäni hyvin selkeä, siellä on FQ-1 m välillä kaikki cm-määrät valmiiksi hinnoiteltuna, mutta onhan se vähän kömpelöä siinä vaiheessa kun haluaa tilata yli metrin. Ja sitäkin mietin, että osuuko se pudotusvalikko edes asiakkaan silmiin..? Yritän kehitellä vielä ideaa ja voi olla, että jossain vaiheessa tulee eteen vielä kauppapohjan vaihto, mutta katsotaan nyt, jos tämä tästä lähtisi liikkeelle. :)

   Hyvä palaute, kiitos! ♥

   Poista
 6. on ne ihania...tilaan pikimmiten !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa milla, kiitos jo etukäteen tuestasi ja kivaa, että innostuit! =)

   Poista
 7. Hei,
  ihania kankaita ja hyvät kuvat! Joskus kauppojen kuvat ovat minun makuuni turhan pieniä, jolloin ainakin minun on vaikea hahmottaa, miltä kangas näyttää isona pintana. Näistä sen sijaan saa minusta netinkin välityksellä hyvän käsityksen, kun olet kuvannut kuosit niin läheltä kuin kaukaakin eikä kuvan koko ole sellaista muutaman neliösentin luokkaa.
  Sen sijaan minua hämäsi hieman tuo FQ = 1/4 metriä, jonka koko on 50x68 cm. Eli puoli leveyttä 25 cm + 25 cm eikä 1/4 metriä koko leveydeltä? En tarkoita saivarrella, ja olen esim. Etsystä tilannut näillä amerikkalaisten (vai tilkkutyöntekijöiden?) suosimilla mitoilla onnistuneesti haluamani verran kankaita, mutta ajattelin, että tuo ilmaus saattaa hämätä, kun 1/4 m on kuitenkin 25 cm (tai voin olla ainoakin - en voi tietenkään puhua muiden puolesta). FQ:lla ei pudotusvalikossa näy hintaa, mutta se lienee siis 8,25 tai 8,5 e? Eli jos tilaa 0,5 m ja ylöspäin, tulee koko leveys hinnasta päätellen.
  t. hibou, joka miettii, paljonko raaskii tilata - liian kauniita ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hibou ja kiitos kommentistasi! Tosiaan, en ajatellut, että se aiheuttaa sekaannusta, mutta 1/4 metrin voi tietysti ajatella monella tapaa. :)
   Minulla se tarkoittaa ihan kirjaimellisesti kokonaista metrin palaa, joka on laitettu neljään osaan. Ensin koko metri (100 cm) puoliksi ja sitten koko leveys (136 cm) puoliksi, jolloin palan kooksi jää 50 x 68 cm ja hinta on tosiaan se alin pudotusvalikossa, eli 8,50 e tai 8,25 e kankaasta riippuen. Toivottavasti selvensi? :)

   Kiitos kun viestittelit ja toivottavasti päädyt tilaamaan kangasta! :)

   Poista