08 huhtikuuta, 2015

Liberty of Londonin kankaat nyt saatavilla!

Pari päivää ja yhden yön se vaati (+ pari kuukautta sinnikästä pohjatyötä), mutta nyt on kauniit ja laadukkaat, niiiin ihanat Liberty of Londonin kankaat saatavilla verkkokaupassani TÄÄLLÄ!!

Mikäli et halua shoppailla suoraan kaupasta, voit myös otta kankaiden nimet ylös, sekä määrät minkä verran kutakin haluat, ja lähettää mulle sähköpostilla tilauksen. Toimitan sinulle laskun sähköpostitse ja sen maksettuasi lähtee kankaat postiin. Kankaiden hintoihin sisältyy ALV 24%.

Suosittelen myös lukemaan lisää tietoa näistä klassikkokankaista TÄÄLTÄ

Kuten ehkä osa on jo huomannutkin, päätin ottaa kauppani nimeksi Karuselli. Tuon nimen alla siis myyn Libertyn kankaita, sekä omia käsitöitäni, mutta toiminimeni on Nova Melina ja samoin tuotteeni tulevat kulkemaan edelleen sillä nimellä (handmade by - vaan edestä pois). 

Jos tykkäät ommella itsellesi, tai tytöllesi mekkoja, niin kauneimmat kankaat kesämekkoihin löydät nyt kaupastani. He, joille Libertyn kankaat ovat ennestään tuttuja tietävätkin niiden ensiluokkaisen laadun. Te jotka ette ole näihin vielä tutustuneet, niin ensimmäisen näppituntuman jälkeen voin luvata, että tulet rakastumaan näihin kankaisiin! Värit säilyvät kirkkaina läpi pesujen. 100% puuvilla on erittäin tiheään kudottua ja ihanan pehmeää, sekä miellyttävää työstää. Maailmalla nämä ovatkin melko legendaarisen aseman saavuttaneita klassikkokankaita ja toivonkin, että saan Liberty-villityksen leviämään myös Suomeen. Jos arvostat laatua ja kauneutta samassa paketissa, lupaan, että olet tyytyväinen! Laitan pian vielä uuden postauksen, johin kerään vähän inspistä mitä kaikkea näistä kankaista on muut maailmalla ehtineet ommella. :)

Tässä mun valikoima:It took me two days and one night (AND two months of relentless ground work) but now i have the fabrics and they are available at my shop, HERE. Liberty of London, I - Love - You!!! 

Please read more about these gorgeous classic fabrics from HERE. My shop´s name is now Karuselli. My registered entrepreneur name is Nova Melina and my own work will continue under my own name, but Karuselli is my shop where i now sell both Liberty of London fabrics (only from me in Finland!) and my own products. Welcome!

P.s. I will soon do an inspiration post about Liberty fabrics and what people around the world have made of those. :)

4 kommenttia:

 1. Oi joi <3 Heti rupesi mekottamaan ja tilkuttamaan ja ties mitä ompeluttamaan :) Saisiko tuonne sivuillesi postimaksujen määräytymisen perusteet ja onko postikuluttomuusrajaa? Tykkään ostaa kaupoista, jossa ne on selkeästi esillä, niin on helpompi suunnitella tilausta ja arvioisa kankaiden todellista hintaa toimitettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Kehitän verkkokauppaa tässä samalla ja käytännössä tulee asioita eteen mitä ei tule ajateltua. Postikulut on tuossa kauppamallissa hieman hankala määrittää, nyt jokaiseen ostokseen tulee 1,7 e postareita, mutta paypalilla maksaessa palautan liikaa maksetut postarit heti ja sähköpostitse laskulla maksettuna ne tulle automaattisesti oikein koko tilaukselle. Mutta katson mitä voin tehdä, jotta saan siitä selkeämmän! :)

   Poista
 2. Ihania! Voiko varata/maksaa pari palaa nyt ja nouto heti toukokuussa myymälästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna ja ihanaa kun tykkäät! Kangasvarastoni on sen verran hyvä, että varmasti riittää sinulle leikattavaksi toukokuussakin, jos tulet suoraan myymälästä ostamaan. Ei huolta! =)

   Poista