30 toukokuuta, 2013

Nukkekoti

Mä oon nyt päättänyt, että sitä mukaa kun aika vaan antaa periksi, niin yritän vähän "uudelleensijoitella" lasten leluja ja tavaroita (vielä kun pääsisi vaatteisiinkin!) mitä ei vaan meillä käytetä yhtään.

Yksi ihana helmi on meidän uniikki nukkekoti. Tällä ei ole leikkinyt kumpikaan lapsi juuri yhtään ja kaunistus seisoo tyhjänpanttina pölyttymässä lipaston päällä. Huonekaluja en samaisesta syystä ole juurikaan tähän ostanut, muutaman käsintehdyn uniikkikamppeen kylläkin olen (KUVIA), ja ne tulisi nyt kaupan päälle.
Kyllä, myös ihana puukeinuheppa, kärryt ym. :)

Juttu ja kuvia nukkekodista TÄÄLLÄ.Sen voin myös luvata, että nukkekoti on suurella sydämellä fiksattu tähän ulkoasuunsa, sillä tunnen ihanan Evan joka sen on tehnyt.

Jos teillä olisi kysyntää tai tarvetta nukkekodille, niin myyn tämän 80 eurolla (itse maksoin hyvinkin enemmän ;). Laita siis mulle sähköpostia jos kiinnostuit ja koska meillä ei ole autoa, tulee ostajan myös noutaa nukkekoti meiltä.

Edit: Hintaa laskettu hieman.


P.s. Vielä ehdit osallistua kirja-arvontaani TÄÄLLÄ!

3 kommenttia:

 1. Voi ihana, tuollainen mullakin on pienenä ollut - mutta siis alkuperäisessä, ei noin mageessa kuosissa ;) Meidän tyttö ei vielä tälläisillä leiki, mutta toivottavasti tää lötää uuden kodin! :)

  VastaaPoista
 2. Aika hurja hinta nukkekodille! Pohjana kuitenkin ihan peruslundby (tai siitä blagioitu) ja tapettipaloilla/papereilla päällystetty seinät - eikä kuvista päätellen edes kovin siististi.Itse ostin kirpparilta nukkekodin (15 euroa) ja tein samantyylisen tapetointiprojektin ,tosin sävy sävyyn vaaleanpunaista ja pinkkiä saajan toiveen mukaan.

  VastaaPoista
 3. Rosa: Sitä mäkin toivon. :)

  Anonyymi: Olet oikeassa, ei ole ilmainen. Mä kuitenkin arvostan sitä työtä mikä tämän eteen on tehty. Sen tekijä on huolella suunnitellut ulkonäön, hankkinut materiaalit ja käyttänyt useita työtunteja sen tekemiseen. Mua ei haittaa, että se ei ole täydellinen, se on kuitenkin rakkaudella tehty ja uniikki. On hienoa, että olet löytänyt halvalla nukkekodin ja kunnostanut sen itse! Toivon, että osasit myös arvostaa työtäsi jos sen myit. Tuskin teit sitä kahdessa tunnissa?
  Jos katsot mukaan tulevia käsintehtyjä uniikkeja esineitä, voit (ehkä) uskoa, ettei niitäkään ole minuutissa väkerretty. Mutta näinhän se menee aina. Toiset arvostaa käsityötä ja sen tekijää, toiset ei. Niin ollaan erilaisia kaikki. :)
  P.s. On aito Lundby, ei plagioitu.

  VastaaPoista