28 maaliskuuta, 2013

Pääsiäisen alla

Ensiksi haluan kiittää kaikkia, jotka ootte ilahduttaneet mua ihanilla ja piristävillä kommenteillanne edelliseen postaukseen. Kiitos! 
Seuraavaksi toivotan tervetulleeksi uudet lukijani, eli TeRveTuLoa! :)

Sitten asiaan, tai ei mulla nyt mitään ihmeellistä asiaa ole. Täällä on ollut hiljaista, kun mä oon saanut jonkun supermegahirviö-vatsataudin, joka ei tunnu lähtevän ikinä pois. Ihan järkkyä. Se on nyt kestänyt jo viikon, eikä edelleenkään oo vatsa kunnossa. 
Tietysti vielä äiti, joka tuli tänne mua jeesimään, sai myös vatsataudin, ja nyt vielä Niksu sai sen ja päälle flunssan korvatulehduksen kera. Että näin meillä. 

En oo siis saanut mitään ommeltua, kun oon vaan maannut sängyssä huonovointisena, tai halaillut pönttöä. Tänään on ekaa kertaa sellainen olo, että kaikesta närästyksestä huolimatta jaksan laittaa tänne muutaman räpsyn.

Lapset on puuhastelleet helmien parissa, piirtäneet ja Isla on askarrellut ystäville synttärikortteja pakettien oheen, sekä kutsuja jo valmiiksi omiin tuleviin kaveri-synttäreihinsä.

Pari viikkoa sitten valkkasin meiltä töistä poistuvia huonekaluja. Ei me niitä oltais varsinaisesti tarvittu, mutta en voinut jättääkään, kun ilmaiseksi sain. Meille tuli Artekin pyöreä Aalto-ruokapöytä (joka on nyt partsilla odottamassa pesua ja ehkä jotain pintakunnostusta), pari Kukkapuron nahkaista istuintuolia, joista toinen toimii nyt tietsikka-tuolina ja toinen on ruokapöydän ääressä. Artekin Aalto-nojatuolin otin myös. Kaikista paras löytö kyllä oli mun mielestä ruskea pöytään kiinnitettävä vanha pöytälamppu, joka pääsi heti meidän ruoka(ompelu)pöytään kiinni, arvatenkin hyväksi lisävaloksi iltaompeluihin. :)

Toivottavasti siellä kaikille tulee mukavampi pääsiäinen, meille selvästikään ei kovin hehkeä!


I´ve been sick with a monster stomach flu for a week already and have really no energy left. Or actually i did have a bit, but now i ran out and can´t translate the text above in english anymore. Have to go lie down..

Haven´t been sewing since i´ve been so sick. Here are some quick pics i took today of kids beads (they´ve been doing them a few lately), Isla´s drawings and card makings. Couple of weeks ago i got to pick some leftover designer furniture from my work and i took us a round Artek/Aalto dinner table (which is at the balcony this moment), Artek/Aalto chair and two Yrjö Kukkapuro´s leather chairs. The best find in my opinion still was that old brown table lamp which will serve as my additional sewing light just perfectly.

Well, i hope you all have a lovely relaxing Easter! I know ours won´t be that great..

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Toivottavasti popt haviaa nyt pian teilta. Meilla ei (kop kop koputan puuta) ole vatsatautia ollut mutta tosi sitkea yska ja rakatauti. Pienimmainen erityisesti karsinyt siita. Toivottavasti paasiainen on jo parempi. Hyvaa paasiaista myos sinne!

  VastaaPoista
 2. Vatsatauti vie kyllä voimat nopeasti - pöpönkarkoitussäteitä sinne!
  Aikas huippuja huonekaluja sait ilmaiseksi. Joskus noinkin päin. Ihanan retro tuo ruskea lamppu :) Parantavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 3. Onpas järkky tauti. Paranemisia sinne!
  Eihän tuollaisia aarteita vaan voi jättää ottamatta :)
  Ja lamppu on kyllä ihan helmi <3 Tuo lintujuliste (?) taustalla on kans aika upee. Saako tuollaisia jostain?

  VastaaPoista