02 maaliskuuta, 2013

Mr. Pötkylä

Tänään reissasin Niksun kanssa kummipojan 1-v. synttäreille Espooseen. Kyllä, Isla neiti - vaikka tässä niin nätisti poseeraakin - ei sitten lopulta lähtenyt mukaan. Aika kivoja raivareita saa meidän kohta kuusivuotias nykyään.. 

Joka tapauksessa, pienelle hurmurille tein tämän herra pötkylän synttärilahjaksi. Siitä tulikin melko kookas, mutta tuntui viihdyttävän pientä juhlakansaa samantien, joten taisi olla mieluinen tuliainen. :)

Niksu ja Isla tietysti tilasivat itselleenkin heti omat. Saapi nähdä jaksanko vielä huomenna vääntää, vai meneekö taas tulevaisuuden (ikuisuus)projektien joukkoon.

Tänne onkin tullut muutamia uusia lukijoita. Tervetuloa joukkoon!! =)Today me and Niila went to our godsons first birthday party. Yes, little miss Isla - as happy as she poses here - did not come with. I must say that our almost six-year-olds tantrums these days are getting pretty heavy..

Anyways, i made this funny mister for the little charmer. It turned out preeeeetty huge, but it seemed to amuse the little party people the minute we walked in, so i think it was a pleasant present. :)

My kids of course want their own ones now. That remains to be seen if i have the energy to do them tomorrow - or if they will migrate amongst the future (forever)projects. ;)

13 kommenttia:

 1. Aika ihana pötkylä :) Ei ihme, että lapset haluavat samanlaisen. Ihana hame Islalla. Mistä olet ostanut tuon harlekiinikuvioisen kankaan?

  VastaaPoista
 2. Sulosta sunnuntaiaamua kammarista...Täällä ihan ilostuu näistä sinun hempsakoita värreistä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pötkylä:) Meillä kaikki pötkylät yms. ovat leikeissä suosittuja.

  VastaaPoista
 4. Ihana, ihana pötkylä!!! Onko tuolla sisällä joku vaahtomuovipötkö vai jotain täytevanua? Mä olen pitkään haaveillut tuollaisen (en toki noin hienon) tekemisestä, mutta tiedän kyllä, että haaveeksi se vain jää.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva! Ja tsemppia sinne raivareiden kanssa, lapsilla on aina joku vaihe päällä, jos yhdellä helpottu niin toisen tinttailu alkaa...

  VastaaPoista
 6. Ihana pötkylä!!! Ja ihanan värikkäitä kuvia, oih :)

  VastaaPoista
 7. Saija: Etsystä sitä aikanaan löysin, mutta se myytiin nopeasti loppuun. En ole löytänyt muilta myyjiltä, mutta kannattaa toki etsiä jos kiinnostusta löytyy.

  Lovviisa: Kiitos mukavista sanoistasi! :)

  Ilona: Kiitos. :) Ne on kyllä hauskoja.

  Hannaliini: Kiitos! =) Oon täyttänyt sen vanulla (siinä vasta olikin homma!). Ryhdy hommiin vaan! On niitä hankalampiakin ompeluksia. :)

  kewa: No kiitos, tsempistä myös! Siltä tosiaan tuntuu, että hetki saattaa olla seesteisempää ja sitten alkaa taas toisella joku uusi uhmakausi. Voin vaan kuvitella teillä sen meiningin kun sulla useampi lapsi! :)

  norsis: Kiitti! Siitä tuli aika symppis. :)

  VastaaPoista
 8. Inkivääri 3v.: "Minullekin!"

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava pötkylä! Tuohon onkin mennyt todella paljon vanua. Mistä muuten ostat vanut? Itse ostan aina eurokankaasta ja meleko tyyriiksi tulee esim. lattiatyynyn täyttö.
  Aurinkoista sunnuntaita sinne!!

  VastaaPoista
 10. Hauska pötkyläkaveri! :)

  VastaaPoista
 11. Voi mika potkyla! IHANA! :D Ei ihme etta tilauksia tulee omiltakin kun noin mukava kaveri meni lahjaksi. Kiva kuulla etta muillakin on naita ikuisuusporjektilistoja.

  VastaaPoista
 12. Ihania pötkylöitä molemmat. Ja ihanan värikäs koti sinulla. Mä itse tykkäisin väristä sisustuksessa mutta jostain syystä meillä on lähes vain valkoista. E

  VastaaPoista