09 joulukuuta, 2012

Kissanaamiot ja messut

Pikainen päivitys. Messut meni aikalailla täysin samoihin kuin viime vuonnakin, eli hyvin meni. :)
Rankkaahan se oli kuin mikä. Kotiin päästyä aloin taas ompelemaan yöhön saakka ja aamulla heräsin kuudelta jatkamaan. Olen siis oikein onnellinen että messut on nyt ohi, vaikka hieman on haikeatkin fiilikset.

Kovin montaa blogin lukijaa siellä ei ilmeisesti käynyt, tai en ainakaan ole siitä tietoinen, mutta Choko Kanel -blogin pitäjä ilokseni tuli moikkamaan ja ostoksille. Oli kiva tavata! :)

Nämä kissanaamiot tein messuille tokavikana päivänä. Kehittelen ideaa vielä, mutta kaksi näistä tulee ilmestymään etsy-kauppaani ensi viikon aikana, samoin kuin kaikki muut jäljelle jääneet tuotteet.

P.s. Kiitos tuhannesti kaikille edelliseen lähettäneistä tsemppi-viesteistä!Ilokseni pöytä näytti näin tyhjältä viimeisenä päivänä. Vähän säälittää pieni kisu ja hiiru kun eivät löytäneet kotia, vaikka saivatkin kyllä paljon ihasteluja osakseen. Puput lähti kaikki uusiin koteihin. Ensi viikolla siis olisi tarkoitus päivitellä kauppaa. :)


Just a quick update. The christmas fair is over and done with. I enjoyed myself as well as pushed my limits.. Got home every day after 7 pm and started sewing until midnight. Then continued at 6am before the fair day. So, i´m happy it´s over now. And it went well. Pretty much the same way as last year so i have to be happy.

I made these three sleeping mask kitties there. One went and the two will be added to my shop with the rest of the leftover stuff during next week.

Here´s a picture of what my table looked like in the last moments. Pretty empty. Gladly. ;)

6 kommenttia:

 1. Kunpa asuisin lähempänä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania naamioita! Olisikohan noita naamiota mahdollista saada joskus tulevaisuudessa silmäreikien kanssa? Poikani on meinaan hulluna erilaisiin eläinnaamioihin :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat kissunaamiot! :)

  VastaaPoista
 4. mahtavat naamiot! Mä oisin tullut, mut K oli koko viikon kuumeessa ja ties missä sairaudessa, nopeesti ehin lauantaina hakeen pipon kiseleffistä. harmittaa!

  VastaaPoista
 5. Voi minä olisin halunnut olla ostoksilla, mutta täältä vaasasta hankala välillä lähteä ;)!

  VastaaPoista
 6. Minä kävin! Sain vihdoin jo pitkään haaveissa olleet ihanat tossut:) Lukijaksi en ilmoittanut itseäni, koska epäilin, että seurassani ollutta henkilöä olisi alkanut nolottamaan:D Tosi ihania juttuja oli sulla myynnissä, kaiken olisin mielelläni kotiuttanut:)

  VastaaPoista