16 joulukuuta, 2012

82 ideaa moderniin kotiin - kirja-arvostelu

Tässä yksi hyvä vinkki omalle joulupukin toivelistalle, vielä ehtii! ;)

WSOYn kustantama - Toteuta 82 ideaa moderniin kotiin onkin aikamoinen pakkaus tutkittavaksi. Itse tykkään kirjassa siitä, kun jokaisen idean kohdalla on lyhyt ja ytimekäs kuvaus siitä, kuinka toteutus tapahtuu. Ei mitään usean sivun mittaisia sepostuksia. Tämä ainakin omalla kohdalla kannustaa hyppäämään kokeiluihin helpommin ja osaltaan myös antaa tilaa omalle luovuudelle toteuttamisessa.

Kirja on koottu Australialaisen Inside Out - sisustuslehden kekseliäimmistä ideoista ja ratkaisuista.
Kirjan löytää kaikista hyvin varustetuista kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista.

Vaikka otsikko viittaakin moderniin kotiin, antaa se paljon myös tällaiselle ei-niin-modernille sisustajalle. Ajattelin vielä ennen joulua ainakin koristella kotiamme valkoisilla silkkipaperipompuloilla ja koota puunoksa-mobilen. Hain jo aamulla koiria ulkoiluttaessa oksatkin valmiiksi. :)

Alle olen koonnut omia lemppareitani kirjasta. Kuvat suurenee klikkaamalla. 

P.s. Muutama kirja-arvostelu on jäänyt rästiin joulumessu-hulinoiden vuoksi. Yritän niitä tässä vähän ahkeroida pois samalla, kun puuhaan joululahjoja ja laitan kotia joulukuntoon. Toivottavasti vinkeistä on edes jollekin hyötyä! :)
2 kommenttia:

  1. Hauskoja juttuja - äkkiseltään voisin toteuttaa nuo oksat seinällä. Ja keittiönkaapit jollain räväkällä pinnalla vois olla aika vinhat :)

    VastaaPoista
  2. Kääk, näyttää ihan liian ihanalta kirjalta, ehkä pakko hommata!

    VastaaPoista