18 marraskuuta, 2012

Kukkaroita messuille

Jes! Nyt oon aika hyvin pysynyt tän viikonlopun tavoitteessa. Sain tehtyä pehmojen lisäksi myös kaikki leikatut kolikko/korttipussukat valmiiksi. Kukkaroita on yhteensä 46 kappaletta, joiden toivon riittävän viiden päivän messujen ajan. Eikä haittaisi toki vaikka jäisi yli vielä kauppaankin täydennettäväksi sitten messujen jälkeen. Kaikki on uniikkikappaleita ja jokaisessa on tarkkaan mietitty, sävyihin sopiva vuori.

Oma lempparini on saapasjalkakissa-kuosi (toisella puolella kanit). Harmittaa kun mulla on sitä kangasta niin pieni pala. Lopusta kyllä teen itselleni jotain. Yhdessä pehmo-pupussahan on sitä myös mekkona, jos joku huomasi? :)

On tää kyllä aikamoista. Välillä ihmettelen, että mikä mut saa lähtemään tällaiseen vielä, kun on nyt päivätyökin olemassa. Mutta en kyllä aio uhallakaan lopettaa tätä hulluutta. Tämä on kuitenkin se, mikä mut pitkälti ihmisenä määrittelee ja mistä saan suurimman tekemisen nautinnon. Odotan messuja jo aika innolla. Siellä oli viime vuonna niin mahtava tunnelma ja oli niin siistiä myydä suoraan omia käsitöitä asiakkaille, jotka niitä arvostaa. Toivottavasti moni blogini lukija pääsee sinne tänä vuonna ja tulee sitten myös rohkeasti moikkaamaan (eikä se edellytä ostamista)! :)

Leppoisaa sunnuntaita!

I´m pretty pleased of my this weekends result. The softies are done and now these coin (card pouches as done too. 46 total. I hope they are enough for the five days. And i don´t mind if some is left over for my shop.

This is really something.. Now that i have my day job as well - i do wonder at times what it is that makes me go through this madness. I´m still not going to stop though. I feel like this is what defines who i am and what gives me the greatest pleasure of doing. And i´m waiting pretty anxiously for this years fair. It had such an amazing atmosphere last year and i really enjoyed selling my work to people who can appreciate us small crafters. I´m looking forward to seeing some of my readers too! :)

15 kommenttia:

 1. Niin hurmaavia kankaita ja söpöjä kukkaroita! Voi kun messut olisivat vähän lähempänä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, kuin karkkeja. Ja ne pupuset kans, hurmaavia.

  VastaaPoista
 3. Todella upeita! Voisin ottaa käyttööni vaikka jokaikisen näistä! ;)

  VastaaPoista
 4. Hienoa Nova! Kohta sun myyntipöytä notkuu viimevuotiseen malliin. :) Ihania pusseja!

  VastaaPoista
 5. Toinen toistaan ihanampia kukkaroita!

  VastaaPoista
 6. Voi apua, miten ihania! Enpä kyllä osaisi noista valita parasta ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa väri-ilottelua!! Hienosti tsempattu ja iloista messuilua :)

  VastaaPoista
 8. Ootpa ollut aika kone! Ihania pussukoita ja niin herkullisen varisia kaikki.

  VastaaPoista
 9. Voi mahdoton, sulla on varmasti messujen ihanin pöytä!

  VastaaPoista
 10. Oi että, jos vaan olisin lähempänä, tulisin ihan varmasti ostoksille :) Ihania kukkaroita ja kankaita.

  VastaaPoista
 11. Onpa herkkuja! Kuin karkkeja. Ihania.

  VastaaPoista
 12. Olet kyllä ahkera! Ihanan värikkäitä ja tuosta valikoimasta passaa valita. Itse löysin monta suosikkia. Tossut ovat muuten juuri sopivat ja niissä on ihana sipsutella töissä, kiitos vielä!

  VastaaPoista
 13. Sä oot ihanan ahkera! Hurmaavia :) Käypä kurkkimassa mun blogia, haastan sut :)

  VastaaPoista
 14. Sinä teet sitä mistä minä vain haaveilen. Mutta jonain päivänä, minäkin olen siellä pöydän toisella puolella, eikä siihen mene kauan.

  VastaaPoista
 15. Kiitos taas teille ihanille kannustuksesta! Toivottavasti näen edes osan teistä messuilla!

  Mun tekemä: Kiitos tuhannesti! Yritän palata siihen jossain vaiheessa kun on vähän enemmän aikaa. :)

  VastaaPoista