23 marraskuuta, 2012

Ihanat vaihtarit!

Muistatteko kun ruikutin, että haluaisin niin tähän tyyliin tehdyt tumput? Sitten ihana Riitta Nuppu Home -blogista suostui tekemään mulle vaihtareina omalla tyylillään vastaavat. Tällä viikolla ne saapuivat ja olen käyttänyt niitä sen jälkeen koko ajan. NIIN kauniit!!! Oon aivan rakastunut näihin tumppuihin. Ne on vielä hirmu siististi tehdyt ja täysin sopivat. ♥ 

Kiitos Riitta!! :)
Riitta toivoi itsellensä näppärästi töissä mukana kulkevaa pientä penaalia hillityllä sävymaailmalla. Päädyin käyttämään japanilaista pellavasekoitekangasta ja piirsin kaavat myös messuja silmällä pitäen. Jos vaan ehdin, niin teen tällä mallilla muutaman penaalin myös messuille myyntiin. Onneksi myös Riitta tykkäsi saamastaan vaihtarista. Olis ollut ikävää jos ei, koska itse olen tumpuista ikionnellinen. ;)
Remember when i was almost desperate to have someone make me mittens this style? To my fortune lovely Riitta from Nuppu Home -blog volunteered for a swap. She made me mittens using her own style and i got them early this week. I LOVE THEM! These are the prettiest mittens i have and i have to wear them all the time. Also they are so well done and perfectly fitting. Thank you Riitta!!!

She was in need of a smallish pencil case for work and hoped for earthy colors. I ended up using this beautiful japanese cotton blend fabric and made this pattern the upcoming christmas fair in mind. I´m planning to make some pencil cases there using this model, since i really like it myself.

Fortunately Riitta liked her swap too. It would´ve been bad if she didn´t - since i love my mittens so much. ;)

8 kommenttia:

 1. Todellakin on kauniit värit! Ei ole käynyt mielessä tehdä eriparilapasia, mutta näyttävät kyllä niin kauniilta yhdessä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapaset ja kaunis on myös penaali.

  VastaaPoista
 3. Kivat lapaset ja penaali:) nämä tossut on ihan parhaat, ollut käytössä joka päivä tilaan heti toiset kun ehdit vaan ompelemaan:)

  VastaaPoista
 4. Oi oi,ihanat vaihtarit. Tuo penaali kelpasi mullekin! Samoin lapaset :O)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat lapaset :) ja tietenkin penaalikin.

  VastaaPoista
 6. Juupsista...Taivaalliset tumput :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nova, kauniit kuvat olet ottanut lapasista. Penaali on jo käytössä ja on niin niin ihana! Otin omia kuvia penaalista ja söpöstä kirjekuorestasi, mutta postaus vielä tekemttä.

  VastaaPoista
 8. Hanna: Tosi ihana kuulla! :) Messujen jälkeen katsotaan mitä jää yli ja minkä verran saan vielä ennen joulua myyntiin. Otan toki tilauksia sitten joulun jälkeenkin. :)

  VastaaPoista