23 syyskuuta, 2018

Uudet neulepussit!

Uusi neulepussimallistoni on nyt myös valmis ja löytyy TÄÄLTÄ! Kaikki tämän erän pussit olen valmistanut Rifle paper co:n suunnittelemista upeista laadukkaista (cotton+steel) kankaista. Osa on puuvilla-pellavakanvaasia ja osa 100% puuvillaa, yhdessä kultainen "metallic" painatus. Kaikki päällikankaat olen myös tukenut paksuimmalla liimatukikankaalla (puuvilla), jotta ne pysyvät oikein hyvin ryhdissään.

Kaikissa pusseissa on vuori ja nyörikuja 100% pellavaa ja kolme kuvissa näkyvää pinssiä tulee pussin mukaan. Nyörit ovat 100% puuvillaa. Pussien mitat löydät kaupasta!

Upeat uniikit, yksilölliset käyttöasusteet neulojille! Taatusti kääntävät päät tapahtumissa ja neuleilloissa, sekä ilahduttavat arkea joka päivä. :)

Laadukasta ja huolellista käsityötä laadukkaista materiaaleista. Upea lahjaidea myös neulovalle puolisolle, tai hyvälle ystävälle.

P.s. Teen neulepusseja myös tilauksesta! Mikäli nämä kankaat eivät ole sinun tyyliäsi, niin ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinulle oma unelmiesi neulepussi!

My new collection of OOAK unique knit bags is now online! All fabrics in this collection are Rifle paper co designs, high quality, beautiful vivid colors and amazing patterns. These are either 100% cotton or cotton/linen canvas. Lining and yarn alley is 100% linen and straps 100% cotton.

Very carefully and skillfully handmade with love for knit folk. 

P.s. If you did not find your favorite in this collection and want your own with different kind of print - please don´t hesitate to contact me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti