14 elokuuta, 2018

Valmistuneita neulepusseja

Tässä taas muutama tällä välin asiakkaalle valmistunut neulepussi. Näitä on kyllä kiva tehdä, etenkin juuri suoraan asiakkaan toiveesta. Sain eilen viimeisen neulepussi-tilauksen tehtyä, eli jos tällainen kiinnostaa omalla suosikkikankaalla (muitakin voi kysellä kuin Libertyjä) niin laita vaan rohkeasti mulle viestiä! Uusia hauskoja pinssejäkin on saapunut roppakaupalla näitä varten.

Toivottavasti näiden parissa koetaan monia onnellisia ja iloisia neulehetkiä ja -seikkailuja! :)

Libertyn Morning Dew + tum.sin. pellava, vuori vaaleaa pellavaa.

"Kaksospussit" lähtivät kumpikin samalle omistajalle, joka ei osannut päättää näiden kahden japanilaisen pellavan välillä. Kuohu- ja Valaspusseja reunustaa tummansininen ja vaal.roosa pellava ja sisukset on myös vaaleaa pellavaa.Libertyn Mitsi blue + tum.sin. pellava nyörikujassa ja sisällä jälleen vaaleaa pellavaa (vuorikuva unohtui kyydistä mutta löytyy esim. facebookista ja instasta).
Here are some new knit bags i have custom made for my clients. I LOVE making these, especially when i make them straight to clients - regarding their wishes. They all turn out so unique and the thought that my clients gets something they really wish for looking the way they planned it themselves, so good. I hope they will have many happy knitting moments with these bags. :)

P.s. If you want to have one made to you, just send me an email!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti