18 kesäkuuta, 2018

Ihana Cilla´s

Hietsun torin kulmalla sijatsevan ihanan sisustus- ja lifestyle-liike Cilla´s:in valikoimista löytyy nyt myös valmistamiani Liberty-meikkipusseja liikkeen omistajan Cillan mittatoiveiden mukaan. Tilaviin pusseihin mahtuu kivasti vähän isommatkin kauneudenhoitotuotteet (tai tietysti mitä tahansa muutakin) ja niitä löytyy neljässä kauniin kesäisessä kuosissa. Tätä kokoa ja mallia on tällä hetkellä saatavana ainoastaan Cilla´s liikkeestä ja se on muuten myös aivan ihastuttava tuliaislahja vaikka kesäkotiin!

Cilla´s on kyllä pullollaan kaikkea kaunista ja ihanaa näidenkin lisäksi, eli kannattaa aivan ehdottomasti mennä siellä piipahtamaan! Valikoimissa on muitakin Liberty-kankaisia tuotteita faneille. Samalla reissulla oikein ajoitettuna voit myös kirppistellä Hietsun torilla ja käydä syömässä, tai hakemassa eväät piknikille Hietsun kauppahallista.

Viime viikolla kun vein pussukat Cillalle oli liikkeessä kukkaseppelekurssi, jota oli vetämässä Inbloom - kuvissa näkyvät kauniit kukat ja ihana seppele selittyvät sillä. :)

Ihana Cilla ja iloiset myyjät kruunaavat ostokokemuksen aurinkoisella olemuksellaan, itsellenikin jäi visiitistä ihan poikkeuksellisen hyvä mieli. Ihanaa porukkaa!

Cilla´s sijaitsee tarkalleen osoitteessa Lönnrotinkatu 36.


♥ My newest retailer Cilla´s ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti