18 joulukuuta, 2017

Kukkaista tilkkuloistoa

Nämä pussukat ovat suosikkejani, sillä rakastan yhdistellä eri kuoseja ja värejä keskenään! Jokainen projekti- (tai mikä ikinä) pussukka onkin valmistettu ajan kanssa, kaikki kankaat harkitusti valiten, tilkutettu ja lopulta yhteen ommeltu valmiiksi pussukaksi. Pussukoiden kumpikin puoli on täysin erilainen ja näistä löytyykin aika ihana kirjo Libertyn kauniita, sävyrikkaita kuoseja! 
Kaikissa pussukoissa on vähintään yksi sisätasku ja kahdessa isoimmassa on myös irroitettava rannehihna.
Löydät kaikki tarkemmat speksit, sekä mitat kaupasta!
Todella upea lahjaidea neulojaystävälle/ pussukoiden ystävälle, itsellesi, tai kenelle tahansa laadukkaita ja kauniita käsitöitä arvostavalle tyypille.
Postitan tilauksia joka päivä jouluun saakka, mutta mikäli olet epävarma Postin toimitusajoista, voit myös noutaa tilauksesi työhuoneeltani Oulunkylästä vielä 23.12. asti, mikäli se on tulossa lahjaksi (ja muutenkin).
 



























I loved making these quilted pouches - carefully selecting and combining all these gorgeous Liberty prints together. Every side of every pouch is different and all of these have at least one pocket inside. please check the accurate measures etc. at my shop! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti