14 marraskuuta, 2017

Kiitos kaikille tuhannesti, jotka kävitte mua Kädentaitotapahtumassa Messukeskuksessa moikkaamassa!
Seuraava myyntitapahtuma onkin pieni paikallinen Marttojen "Iloiset Kädet" joulumyyjäiset täällä Oulunkylässä, johon oikeastaan osallistun perinteen ja juuri sen paikallisuuden vuoksi. ;)

Verkkokauppaa en ole ehtinyt juurikaan päivittää, kun kaikki aika tällä hetkellä menee ompeluun ja tapahtumiin, mutta kuvissa näkyviä tuotteita saa toki kysellä aina sähköpostitsekin!
Insta päivittyy paljon useammin tällä hetkellä kuin blogi, joten sieltäkin näkee valmistuvia tuotteita sitten reaaliajassa. Kuvat ei tosin ole yhtä hyviä, kun on puhelimella napsittuja, mutta liekö se aina niin nuukaa..

Ilmoittauduin muuten nyt myös Fashion Housen Ystävämyyntiin, joka on 25.-26.11. joten sieltä löytyy sitten joukosta joitain tarjouksiakin, toki myös normaalihintaisia tuotteita. Siellä en ole ennen ollutkaan osallistumassa, vaikka työhuoneeni sijaitsee samassa talossa, nyt sitten kokeillaan. Mietin myös sellaista, että voisin toisena päivänä jäädä tapahtuman jälkeen esittelemään ja leikkailemaan kankaita työhuoneelle jos kiinnostusta löytyy. Mutta palaan siihen vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti