14 kesäkuuta, 2017

Pari kissaräpsyä

Meidän ihanat kisuliinit voi hyvin ja (Mau) paksusti. Haru täytti juuri ensimmäisen kokonaisen vuoden ja Maulla lähestyy kaksivuotis-päivä parin kuun sisään.
Sellaista mietin, osaisiko joku kissaihminen (jolla siis useampi ja osa leikattu) neuvoa, miten ihmeessä onnistuisimme ruokkimaan kisut niin, ettei leikattu herra Mau popsi kaikkia nappuloita napaansa? Haru kun tuppaa syödä vaan nälkäänsä ja sen vuoksi ollaan jätetty niitä kuivanappuloita kippoon päivän ajaksi, mutta todellisuus taitaa olla se, että "vauveli" syö niistä lopulta vaan murto-osan ja Maukki popsii napaansa suurimman osan.
Märkäruokaa Maulle annetaan huomattavasti vähemmän kuin Harulle, mutta silti tuon pötsi alkaa olemaan aikas pullea jo... enkä nyt haluaisi sitä enää kasvattaa terveydellisistä syistä. Hieman hankalaa.. Kun ei täällä kukaan voi koko aikaa niiden syömisiä kuitenkaan vahtia.

Mau on kehitellyt itsestään aika loistavan kameran välttelijän ja oli kyse sitten puhelimesta, tai oikeasta kamerasta, ei tuosta höpsöstä tahdo saada kunnon kuvia millään. Haru taas taitaa sitten kummankin puolesta poseeraamisen. :D

On ne ihania. Jos mietit kissaa eikä sulla ole sellaista ikinä ollut, suosittelen ottamaan.

Our little furry babies. Haru just turned one and Mau is almost two years old now. Mau has developed a skill on how to avoid pictures - no matter if it´s phone or real camera it´s almost impossible to get a good picture of his cute being. On the opposite is Haru - a total pose master.. as you can see. :D

These little fur balls are so so loved. If you´re ever considering of taking a cat and you´ve never had one, i warmly recommend you to do it. You won´t be sorry.

1 kommentti:

  1. Moikka,

    Taitaa tulla kommentti hiukka myöhään, mutta jos kissoilla on sirut, niin sellanen sirulukijalla varustettu ruoka-automaatti on aika näppärä ollut miellä. Automaatti siis avaa luukun vaan kun oikea kissa tulee ruokaa kuikuilemaan.

    VastaaPoista