27 toukokuuta, 2017

Yksisarvisia, kukkia ja markkinoita!

Verkkokauppaan on päivitetty jälleen iiihania uutuuksia! Mitä suloisimpia Masking teippejä ja Liberty kolikko-/korttikukkaroita uusissa kuoseissa. Ihania lahjaideoita opettajille, pk-hoitajille ja valmistuville opiskelijoille. Niille isommillehan voi vaikka sujauttaa vähän rahaakin kauniin uniikin kukkaron sisälle. ;)

P.s. Pahoittelut harmillisen huonoista kuvista! Jos ei olisi niin kiire koko ajan, niin ottaisin uudet. :DSitten tuleviin tapahtumiin! Ensi sunnuntaina 4.6. vietetään jälleen kauniissa kartanomiljöössä Cafelatten Kesäpäivää. Mukana jälleen loistava joukko taitavia kädentaitajia, kauniita kukkia kotiinvietäväksi, sekä Safkalan suussasulavia herkkuja, joita voi myös halutessaan ostaa kotiinkin.

Suosittelen lämpimästi buukkaamaan tämän päivän kalenteriin ja saapumaan rentouttavaan ja kotoisaan, ihanaan tapahtumaan!

Toivottavasti näemme siellä!!


Seuraava tapahtuma johon osallistun, onkin ihan uusi juttu, nimittäin samat tyypit, jotka ovat järkänneet aiemmin Teurastamon joulu- ja pääsiäismarkkinoita, ovat nyt järjestämässä koko perheille suunnattua hauskaa ilmaistapahtumaa nimeltään Lomapäivä! Lomapäivä - lastentapahtuma järjestetään lauantaina 17.6. klo 11-17 ja sinne valmistankin pelkästään ihania herkkuja tuotteita perheen pienimmille! Toki otan mukaan myös rajatun valikoiman aikuisillekin käypiä tuotteita, mutta tuolloin ajatellaan ensisijaisesti lapsia! :)

P.s. Jos sinulla on ideoita, mitä tuotteita haluaisit minun sinne valmistavan, niin jätä ajatuksesi kommenttilootaan!


New Masking tapes and beautiful unique Liberty coin/card pouches are all stocked up! Also some updating to my upcoming sales events! Welcome! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti