23 maaliskuuta, 2017

Kumpulan Pop Up 2.4. + Shoppailurahaa

Hei hoi!

Olemme järjestämässä muutaman pienyrityksen voimin Pop Up tapahtuman Kumpulan kylätilassa sunnuntaina 2.4. klo 10-15.30! Ihana idyllinen ympäristö, paljon kauniita ja laadukkaita tuotteita kotimaisilta yrittäjiltä, uutuuseriä, tarjouksia ym..

Sen lisäksi Facebookissa on juuri käynnistynyt arvonta, jossa kaksi henkilöä voi voittaa 25 euroa shoppailurahaa kyseiseen tapahtumaan. Lahjakortti on voimassa VAIN Pop Up -tapahtumassa, eli ennen kuin osallistut niin varmista, että pääset paikan päälle! Lahjakortin voit käyttää minkä tahansa yrityksen tuotteisiin. OSALLISTU ARVONTAAN!

Itse tuon paikalle muiden tuotteiden lisäksi uuden huivikokoelman! Huiveista löytyy jälleen upeita kankaita, ihania pompom- ja tasselivärejä - kauneimmat boho huivit yksilölliseen makuun! Kaikki tapahtumasta jääneet huivit lisään verkkokauppaan. Teen aika paljon, joten varmasti jää sinnekin vielä valikoimaa. ;)

Huom! Jos haluat tilata kangasta metritavarana ja hakea sen Kumpulasta tuona sunnuntaina, niin laita mulle viestiä! Lähetän sinulle alekoodin, jolla saat verkkokaupasta postikulut pois. :)

Pari kuvaa vanhemmista huivimallistoista.If you are in Helsinki on Sunday April 2nd you are most welcome to our Pop Up event we have arranged with ten small Finnish entrepreneurs! The happening is found HERE on Facebook. Starts at 10am and goes on until half past 3pm! I will bring a new happy and colorful collection of boho pompom/tassel scarfs there (and the remaining ones will be updated to my web shop after the event).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti