08 helmikuuta, 2017

Söpö kissapussukkaperhe + pari juttua

Tämä kolmen kopla löytyy nyt verkkokaupasta! Pussukat on tehty ihanasta japanilaisesta pellava/puuvilla-kanvaasista, kaikissa on (kuten aina) puuvillavuori ja vetoketjuista löytyy erilaisia koristeita. Kolikkokukkaron saa näppärästi liitettyä avainnauhaan, tai -nippuun renkaasta.

Kivoja ystävänpäivälahjaideoita myös! Vielä ehtii hyvin tilata ystävänpäivälahjat verkkokaupasta! Muistathan myös mahdollisuuden tilata lahja suoraan ystävän osoitteeseen! :)

Olen muuten siirtämässä nyt Instagramissa yritystiliä omaksi puolekseen, jolloin nyt käytössä ollut @novamelina jää ainoastaan omille kuville. Uudet tuotteet ym. bisnespuolen kuvat siis löytyy jatkossa täältä: @novamelinadesign. Liekö Installa joku raja kuvien lataamisessa, kun ärsytyksekseni en saa ladattua kuin muutaman kuvan päivässä kerrallaan ja sitten tulee stoppi. Hetki siis kestää ennen kuin saan yrityspuolen Instan ajan tasalle ja siihen saakka lisäilen uutuuksista kuvia vielä henk.koht. tilille.

P.s. Olin eilen elämäni ensimmäisessä kässäillassa. Taito-lehti järjesti Jonna Hietalan houstaaman kolmetuntisen Kauppatorin laidalla sijaitsevassa Craft Cornerissa. Itse pääsin sinne vasta n. tuntia ennen kuin tapahtuma jo loppuikin, mutta se oli ekalle kerralle ihan riittävä aika. Oli aika mukavaa kyllä! Pöytä oli täynnä neulojia ihanien keskeneräisten kera ja mä päätin aloittaa pipon neulomisen Jonnan avustuksella, kun en sellaistakaan ole onnistuneesti vielä koskaan tehnyt.

Seuraava illanistujainen järjestetään taas samassa paikassa tiistaina 21.2. klo 17-20 ja lisää infoa kiinnostuneet löytää esim. Facebookista Taito-lehden profiilista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti