22 tammikuuta, 2017

Kissat

Kylläpäs tää aika juoksee, oikeesti ihan hirveetä vauhtia! Meidän pieni untuvapallero on jo kohta 7 kk ja on tainnut kasvaa isoveikastaan ohi. Vähän toi muhkea turkki hämää, mutta kyllä se Haru-harppuuna tuntuu olevan vähän korkeampi ja jykevämpi kuin Maukki-pötkylä.

Siinä ne tuijottaa pettyneinä, kun kuvaan tuotteita parvekkeella ja silloin ei ole kinnimonnisilla sinne asiaa. Ei voi uskoa todeksi mikä petturi olenkaan. Raaputtavat ovea, marisevat ja tuijottavat syyttävästi. Kissat on niiiiiin mahtavia tyyppejä!!! ♥♥♥♥Sometimes i just can´t believe how fast time runs by. Our little cotton ball just arrived and mr. Mau seemed so huge when they were side by side. Now our baby has grown past his big brother - might be the fur though but i don´t think so.. And he is soon seven months old, already!

I took this picture while i was at the balcony taking product pictures. They are always super upset when i work and they are not allowed to join in. Scratch the window, meow and throw these accusing looks at me. I so love cats!! They are the best! ♥♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti