27 kesäkuuta, 2016

Boho Maxi mekko

Juhannuskuvat ovat vielä työn alla, mutta laitan ihan oman postauksen tästä ihanasta maxi mekosta, jonka tein Islalle juhannukseksi. Olen yrittänyt reilun vuoden ajan houkutella tyttöä innostumaan pitkästä hameesta tai mekosta, jotta pääsisin niitä tekemään, itse kun rakastan pitkiä mekkoja ja hameita, mutta ennen tätä kesää ei ole kiinnostusta riittänyt tippaakaan.

Ilokseni muutos on kuitenkin tapahtunut! Isla rakastui tähän pitkään mekkoonsa, joka peittää kaikki kesän mustelmat, naarmut (kissa) ja itikan puremat ja toivoi saavansa useamman, että voisi välillä vaihdella. Jee!! Niitä tulossa siis (..kunhan ehdin). Tämä mekko on ollut nyt non-stoppina käytössä valmistumisestaan saakka, tälläkin hetkellä siinä kirmataan tuulisessa säässä pihalla.

Kangas on Art Galleryn Roadside Guides Aster. Heti kun näin tämän mekon mallin tiesin, että teen sen tästä kankaasta. Siitä tuli just niin raikkaan boheemi kuin pitikin. :)

Käytiin eilen tyttöjen kesken pyöräretkellä helteisessä Tuomarinkartanossa, jossa napsin kuvat. Toi ihana roosa kirjailtu nahkalaukku on muuten mun vanha. Ihanaa, kun äiti on säästänyt jotain helmiä mun lapsuudesta, joita omat voi nyt käyttää. Kiitos äiti.


I´m still working on my Midsummer pictures but in the meanwhile i´ll show you this boho maxi dress i made for Isla to wear for Midsummer´s eve. For over a year now i have been trying to lure her towards long dresses and skirts without any luck, but this summer she´s had a change of heart. Luckily for me, yay! I myself LOVE long dresses and i think they look super cute on little girls too.

So, now she absolutely loves this dress and has been wearing it since i finished the last seam, even now she is running outside on this windy day - wearing her boho maxi. Success!

The dress is made of AGF´s Roadside Guides Aster  - as soon as i saw this dress pattern i knew i wanted to use this fabric for it. Boho fresh i say. :)

Yesterday just us girls bicycled to this idyllic place called Tuomarinkartano where i took these pictures. It was a super hot day. Btw, that super cute embroidered little leather bag is my old. My mom has saved it (among other things) which i´m very grateful for, i love that my kids can now use a tiny part of my old toys, clothes and accessories. And that bag is just priceless. 

6 kommenttia:

 1. Tuomarinkylä on ihana paikka ! Se on niin lähellä meitä, että melkein joka päivä koiralenkkini sinne suuntautuu :) Tuo mekko on myös i-ha-na <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana paikka. Me mentiin sinne puotiin kun siellä alkoi ale, mutta jouduinkin vaan tahtojen taistoon Islan kanssa, joka löysi ihanat kengät, jotka maksoi 70 e, mitä en ajatellut sinne tuhlata. :D Mekko onnistui kyllä hyvin, ja kerrankin Isla haluu pitää sitä koko ajan! :)

   Poista
 2. sikaIhanat kuvat - voi kai niin sanoa :D mahtava leninki!!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja suloinen malli:)

  VastaaPoista