14 tammikuuta, 2016

Vielä tänään ehdit kangasarvontaan mukaan!

Vielä ehdit osallistua ihanien Libertyn kangaspalojen (jokainen 50 cm x 68 cm) arvontaan joko BLOGISSA, tai FACEBOOKISSA! Tämä päivä aikaa. :)

Kiitos jo kaikille osallistuneille ja kommentteja jättäneille! Muutama on kysellyt lisää valikoimaa kankaisiin, mitä itsekin tietysti haluaisin tarjota enemmän kuin mitään, mutta valitettavasti lähiaikoina ainakaan kankaita ei ole tulossa lisää.
Liberty on iso talo ja sieltä ei mitään pieniä eriä pysty tilaamaan, siksi uuteen erään tarvitsee melkolailla rahaa ja kun sitä pesämunaa ei ole... Lisäksi edellisiäkin kankaita on vielä aika paljon jäljellä, eikä kauppa käy ihan toivottuun tapaan - siihen vielä tämänhetkinen taloustilanne, ymmärrätte varmaan. ;)

Kova mietintä on jatkuvasti käynnissä, jotta saan jatkaa tällä polullani. Saattaa olla, että tuon jotain ihan muuta kangasta seuraavan erän, tai sitten jotain ihan kokonaan muuta. Kuitenkin tietysti sellaista, mitä täältä Suomesta ei vielä pahemmin löydy. Myös muiden käsityötarvikkeiden myynti erittäin suppealla ja tarkalla seulalla on ollut mielellä, katsotaan. Jotain pientä kivaa..

Mä lähden nyt hakemaan mun ekoja silmälasejani, ja suuntaan äitiä auttelemaan pakkaamisessa, sillä kun on pian muuttohommat päällä. Tähän postaukseen viitaten - mun näkö oli muuten tosi hyvä, en siis tarvitse niitä laseja, mutta minimaalisen plussalinssin lahjakortillani otin kivojen kehysten kera. Niistä voisi kuulemma olla apua, kun teen paljon koneella töitä ja silmät väsyy. Niitä siis innolla odottaen! =)


Last chance today to participate in my Liberty fabric GIVEAWAY! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti