17 lokakuuta, 2015

Pörröiset kamut ja infoa joulun tapahtumista

Tällä viikolla oon touhunnut lasten laukkujen parissa ja sainkin aika ison erän niitä tehtyä. Joulumarkkinat alkaa olla mielessä ja tahti kiihtyy tuotteiden valmistuksessa. Työhuoneelta löytyy tällä hetkellä enemmän tuotteita kuin mitä olen verkkokauppaan ehtinyt päivittää. Kuvissa näkyviä kolikko/korttikukkaroita ja Liberty-tyynyjä voi tiedustella myös sähköpostitse, jos ihastuit johonkin niistä. Kamu-laukuista muutama tulee myös verkkokauppaan myyntiin ja koko valikoima löytyy työhuoneelta ja tulevista myyntitapahtumista.

Osallistun tänä vuonna Kaapelin joulu -tapahtumaan, joka järjestetään nyt toisen kerran viime vuoden ollessa ensimmäinen. Kässäkollegoilta kuulin, että tapahtuma oli tosi kiva ja vilkas, mutta eihän sitä tietysti ikinä tiedä miten mikäkin vuosi menee. Toivottavasti se on tänäkin vuonna menestys! Täällä vielä tapahtuman facebook sivut.

Kaapelin joulun lisäksi menen pienemmän lastin kanssa Oulunkylän nuorisotalo Nuottaan Marttojen joulumyyjäisiin, missä olin myös viime vuonna. Se on kiva pieni ja tunnelmallinen tapahtuma.
Laitan tähän postaukseen siitä mainoksen, koska sivubannerissa se näkyy aika pienenä ja tapahtumalla ei ole nettisivuja.

Ajatukset tuotteista rönsyilee ja ideoita on taas vähän liikaakin. Mitä te toivoisitte joululahjavalikoimaan? Ideoita, suosikkeja, mitä vaan..? :)

P.s. Vielä muuten ehtii kipaista Emilian blogiin osallistumaan lahjakorttiarvontaan! Sehän on TÄÄLLÄ vielä sunnuntaihin saakka.


Tässä vielä mainos Marttojen joulumyyjäisistä:


This week i´ve been working on kids furry little bags. Some of them will end up to web shop too but the whole selection will be at my workroom, waiting for christmas events that have been on my mind lately. This year i´ll participate a big christmas event at Kaapelitehdas - called Kaapelin joulu. It will last ten days and last year there were over 40 000 visitors so i have to be well prepared. Of course there´s never no knowing of how any event goes, years may differ a lot, but i hope it will be a success this year too. HERE´s the Facebook page for this event.

I will also so be selling at a small local christmas event on November (add above, only in Finnish though).. But you can see the address if you happen to be near by. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti