18 marraskuuta, 2014

Kotipäivä

Jännää totutella tähän uuteen arkeen. Töissä silloin tällöin, vapaalla, eli käsitöissä loput. Tällä viikolla pääsen oikeastaan ensimmäistä kertaa kunnolla kokeilemaan uutta rytmiä. Tänään ja huomenna oon kotosalla tekemässä omia juttuja ja heti aamusta laitoin paperille päivän aikataulun, jotta en ala haahuilemaan.

Ei se ihan kyllä oo pitänyt. En ole pitänyt taukoja silloin kun piti, enkä myöskään oo käynyt kävelyllä. Teen sen tänään myöhemmin. Huomenna yritän noudattaa rytmitystä.

Ajattelin myös kotipäivinä ottaa pari kuvaa sen hetkisistä töistä, tai touhuista ja päiväkirja-tyyppisesti laittaa niitä tänne. Jos ei mitään kummempaa kuvattavaa ole, tai oon ihan uppoutunut töihin, niin sitten jätän sen tekemättä, stressittömästi kuitenkin on tarkoitus se tehdä. Miltä kuulostaa?

Tänään oon protoillut uusia tuotteita myyjäisiä varten. Ja nauttinut eläinseurasta. :)
This is the first week i have the chance to try out my new routines. Today and tomorrow i have off days from work which means i´m working at home with my crafts. In the morning i wrote down a schedule for this day. I haven´t followed it very well though.. Been working too long without any brakes and haven´t gone out for a walk or even eaten really. Yet. Tomorrow i aim to really keep to the plan. I´m sure my energy levels will stay much higher that way throughout the day.

Today i´ve been making prototypes for the upcoming christmas fairs. And enjoyed the company of my animal boyz. :)


1 kommentti:

  1. Oih noita sun elukoita, niin söpö pari ovat. Heh, mullakin tähtiä tekeillä, mut ihan erilaisia. Tää kässähomma on just se niin ihanaa ja palkitsevaa, vaiks tekee samoja juttuja, ne on aina tekijänsä näköisiä... Kivoja surrutteluhetkiä kotipäiviisi.
    Terkuin Riitta

    VastaaPoista