26 lokakuuta, 2014

Viikonlopun fiiliksiä

Haettiin palstalta vielä viimeisiä antimia. Porkkanoita iso pino, lehtikaalia, lanttua ja perunoita. Kesäkurpitsa oli mäsähtänyt niille sijoilleen. Kyllä huomaa, että koko alue alkaa käymään talvilevolle. Porkkanat oli huurteessa, täynnä suloisia pieniä jäätähtiä. Hyviä kaikki.

Sain mussukoita (pehmolelut) valmiiksi joulumyyjäisiin. Juttelen niille aina samalla kun teen niitä. Nauroin sitä äidillekin, että musta tulee varmaan totaalihöperö, kun himassa vaan itsekseni ompelen. Onpahan ainakin rakkaudella tehty. :)

Karkkilangasta etenee huikean herkulliset villasukat. 

Nyt me lähdetään iltakävelylle. Vielä muutama tunti ennen kuin arki alkaa. Arki joka muuttuu kahden viikon päästä. Just ja just maltan odottaa.. 
Pictures taken this weekend. Last crop from our garden plot. Few little darlings are ready and waiting for their new homes they will hopefully find at the christmas fair. My new delicious knitted socks are soon ready. We will head out now to get some fresh air.

Cosy Sunday wishes..

4 kommenttia:

 1. Laitathan ajoissa tietoa missä joulumyyjäisissä olet myymässä tuotteitasi. Haluaisin niin tulla ostoksille! Mussukat ovat tosi ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa anonyymi! Laitoin juuri linkit sivupalkkiin ja jos tulee vielä kolmas tapahtuma, niin lisään sen myös sitten. Toivottavasti pääset paikalle! :)

   Poista
 2. Onpa ihania mussukoita ja muuta :) Ja paljon onnea kaikkeen uuteen!! Käsityö- ja muukin luova ala ei ole varmasti helpoin polku. Mutta aina se vaan itseäkin vetää puoleensa, vaikka välillä muuta mietinkin... Täytyy kuunnella sydäntään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana! <3 Sydämen perässä mennään, katsotaan kuinka kauas intohimon siivet kantaa.. ;)

   Poista