19 kesäkuuta, 2014

Pari viikkoa sitten..

...tai ehkä jopa kolme, kun oli lämmin hellepäivä, leiriydyttiin ystävien kanssa palstamme lähelle grillaamaan ja hengailemaan, nauttimaan kesästä ja lämmöstä. Oli kivaa, kun todella useat naapurit (joiden kaikkien kanssa ollaan ystävystytty, ihanat!) pysähtyivät koiranulkoilutuslenkillään - tai muuten vaan - siihen luoksemme hetkeksi höpisemään ja istuksimaan, läheisimmät naapurit matkalla omalle palstalleen jäivätkin sitten meitä vilteille ilostuttamaan. Ihana päivä/ilta!

Huomenna ei taideta saada kaunista päivää, mutta ihanaa Juhannusta siitä huolimatta teille armaat lukijani! :)
Mä seilasin palstan ja "leirin" väliä ja napsin samalla myös palstalta kuvia. Nämä siis tosiaan ei ole ihan tuoreita kuvia, nyt on jo perunat ym. nousseet ja paljon vehreämpi meininki siellä jo on. Heti kun tulee seuraava ei sateinen päivä, menen ottamaan tuoreita kuvia. Sulokin saa oman ulkohäkin palstalle. Saa sitten siellä kirmailla samalla, kun me nautitaan omasta paikastamme. :)

P.s. Söpö eväskori oli myös löytö Tukholman kirppikseltä.

 Tän kuvan otin pari päivää sitten. Isla ja Sulo on niin söpöjä kamuja. Se on kyllä yks hassu pupu, uskomaton. 


Two.. or maybe even three weeks ago when it was really warm and sunny outside, we camped near our garden with some friends to grill and chill and enjoy the starting summer. I loved how so many of our dear neighbors stopped by during their dog walk or whatever and hang out with us. Some of the closest even camped on our blankets and stayed the whole evening.

I went back and forwards between our garden and the camp. These pics are not recent, now it´s much more lush and green out there. Next time when we get something else than rain (!!) i´ll head out to the garden straight away and get some new pics. Our baby bunny Sulo is getting his own garden cage there too. Big. So he´ll be able to enjoy and jump around there while we are enjoying are own little place.

The last photo of Sulo and Isla is taken couple of days ago. They are so cute! He is one funny bunny - i must say. Amazing. 

1 kommentti:

  1. Kesä saa tuota ihmisissä aikaan, chillailua, rentoutta, iloa. Siksi kesä on parhautta. Ja hitsi kun nauroin Milon ja Sulon yhteischillailulle ja loikkihepuleille ja Sulon kuville! Ihana, mahtava tyyppi, lisää vaan kuvia ja Sulon kuulumisia (hitsi kun tulee pupukuume...). Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista