04 tammikuuta, 2013

Kalatyyny ja norsuhame

Me saatiin ihanat rakkaat ystävämme eilen yökylään, jotka muuttivat kesän lopulla Ruotsiin. Jälleennäkeminen oli mahtava ja tietysti loppui liian lyhyeen. Onneksi kuitenkin ehdittiin nauttia toistemme seurasta edes tämä hetki. Palasi usko siihenkin, että oikeasti tavataan vielä vaikka välimatka onkin niin hurja. Jee. :)

Tein Pikku-Valterille kalatyynyn lahjaksi. Kaksikielisyyden kunniaksi toisella puolella ui kala, ja toisella fisk. Reipas isosisko sai norsuhameen. Illalla tytöt heitti kaikki muut vaatteensa pois ja kirmasivat pelkät hameet päällä villinä. Samalla me Catrinin kanssa suunniteltiin kuinka ostetaan joskus tulevaisuudessa iso talo puoliksi ja innoissamme jo sitä sisustettiin ja suunniteltiin taikametsää ja hienoa pihaamme. Ainahan sitä voi unelmoida. :)

We were super lucky and happy to get our dear friends for an over night visit yesterday. They moved to Sweden about 6 moths ago and we have missed them so much! Of course the visit ended way too fast but i´m so happy it happened. It gives me faith that we will see each other again in the future as well, even though the distance between us is huge.

For little Valter i made this fish-pillow. In honor of him being half swedish, on the other side swims kala (fish in Finnish) and on the other side fisk (in swedish). The sweet brisk big sister got this ellie skirt. In the evening the girls threw away their other clothes and ran around with only skirts on. Me and Catrin planned how in the future we would buy a big house where we would all live and started to decorate our magic forest and garden and so on. It was so fun. It´s good to have dreams. :)

Love you guys!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

4 kommenttia:

 1. Oih, miten hyvä mieli tästä tulikaan. Ystävät on aarteita ja unelmat ovat välttämättömiä! Ihana tyyny! By the way: mieheni ilahtui kovasti saamastaan joululahjasta (sinun tekemäsi penaali hauskasta kankaasta) - hänelle ja kaikille muillekin tuli hymy huulille, kun kävi ilmi mitä lahjakääreestä paljastui. Kiitos Nova!

  VastaaPoista
 2. Hellyttävä kalatyyny! Minullakin monta ystävää asuu ulkomailla, heidän näkemisensä on aina kaihoisa ilo, mutta se on tosiaan aina kiva todeta, että ystävyys pysyy samana vaikka etäisyys on pitkä.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  ihana "jälleennäkemisen" tunnelma. Mistä muuten saa noin ihanaa harlekiin-kangasta. Olen sellaista etsiskellyt ulkomaita myöten mutta ei ole löytynyt?

  VastaaPoista
 4. Nuppu home: Olen samaa mieltä kanssasi! Tosi kiva kuulla, että penaali kelpasi miehellesi. :)

  Jenni: Kiitos. :) Se onkin jännä kun epäusko jälleennäkemiseen on aina olemassa. Sit kun se todistetaan vääräksi niin on kyllä ihanaa. Eihän se toki laimenna sitä surua siitä, että on "menettänyt" ystävänsä väärään maahan. ;)

  Eeko: Se olikin kyllä ihanaa. :) Mä olen kummatkin kuvassa näkyvät kankaat tilannut etsystä. Islan hameessa olevan puuvillan tilasin jo joskus kesällä ja kun yritin sitä metsästää lisää, oli se jo loppu. Tilasin sitten tätä tyynyssä olevaa kangasta luullen sitä samaksi kuin hameessa, mutta tämä onkin tukevaa decor-kangasta. Vaikeampi keksiä sille käyttöä.

  VastaaPoista