09 helmikuuta, 2012

Lämmintä alle

Meillä jäi tänä vuonna villa-asut ostamatta, varmaankin kun pakkaset tuli niin myöhään ja maa oli vihreenä vielä joulunakin.. No, joka tapauksessa, nyt kun ne on täällä, niin jotain lämmintä tarvitsee alle. Fleecetakit lapsilla onkin, mutta housuja ei ollut, joten surautin tänään sellaiset jalkoja lämmittämään.

Mallit ei olleet tänään kovin yhteistyöhaluisia.. :)
Winter was pretty late this year so i guess that´s the reason i didn´t buy woollen suits for my kids. Anyways, now that the weather is cold they do need something warm underneath. Since they already had fleece jackets i made them these fleece pants to warm those little legs.

My little models weren´t very co-operative today.. :)

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲


Sitten sain itse kivaa postia. Jee! Mä ihastuin Aulin tekemien sukkien väriin ja ehdotin vaihtareita. Niinpä mä sain tänään postissa nämä ihanat Aulin tekemät villasukat, ja Aulille lähti vaihtarina talopussukka. Kiitti Auli! Nää on ihanat, ja niin siistiä jälkeä (en kyllä muuta odottanutkaan) että! =)


I also had some nice mail today myself. Yey! In Auli´s blog i saw these pretty knitted socks she had made and i fell in love with the colors. So i suggested a swap and happily for me, she was up for it. So i got these beautiful socks and she wanted a house pouch in trade. I hope she´s as pleased as i am. :)

8 kommenttia:

 1. Kivat fleecet ja ihanat mallit :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kyllpä näyttääkin hienolta mun sukat sun jaloissa. Kiva, että tykkäsit myös livenä, minä kans tosi paljon pussukasta ja se on jo huulirasva- ja punapussukkana käytössä. Jos vaan on sukille tarvis, niin meilaa, mulla kun on vähän ylituotantoa ja lasten sukatkin kyllä onnistuu ja tykkään just vaihtokaupoista, mun on aina vaikea myydä mitään! Kiitos siis pussukasta ja ihanasta kirjekuoresta: sekin oli niin kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihanat fleecet!!! Ja sukat on todellakin hyvän väriset :))

  VastaaPoista
 4. Ihania tuollaiset vaihtarit! Ja kivoja ja varmasti lämpimiä pöksyjä. Nuo polvien ´paikat´ on hauskoja!

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat ja yhdyn, kivoja varmasti tollaset vaihtarit :) Sukkien lisäksi ihastuin jalassasi oleviin housuihin, näytti kivoille :)

  VastaaPoista
 6. oh those pants are adorable! You clever lady you...with oh so cute kids too x

  VastaaPoista
 7. It's very cold here tonight, too.
  The photos are great, the children look so happy and having fun.

  VastaaPoista
 8. Mun tekemä ja Marru: Kiitti! :)

  Auli: Kyllä tosiaankin tykkään! Ihanat sukat, kiitos vielä! Kiva jos pussukkakin oli mieluinen. Hyvä tietää noista sukista, saatanpa hyvinkin vaatia vaihtareita jatkossakin. ;)

  NorppaStiina: Niin onki huippukivoja vaihtarit. Tekis mieli yrittää muidenkin kanssa, kun onnistu niin kivasti. Piristää päivää. :)

  Nuksu: Kiitos ja kyllä vaan! :) Noi housut on aika hauskat. Sellaiset superpussittavat haaremityyppiset thaimaa-tuliaiset. :)

  Jodi: Thank you so much! I´m very happy you visited my blog! :)

  Regina: I hope you have some good knitted socks too then. :) Thanks for your comment!

  VastaaPoista