17 tammikuuta, 2012

Voittajat selvillä!

No niin.... Jännitys tiivistyy... Meinasin jo tätä vähän lykätä kun nimien raapustaminen ja leikkely ei oikein meinannut houkuttaa, mutta suoritettiinpas sittenkin arvonta tänään. Tästä lähdettiin..


Arvontajärjestys tehtiin osallistujamäärän mukaan. Eli ensin Niksu arpoi voittajan paketille 2, maalaisromanttinen sisustussetti. Ja voittajaksi nousi: Sari / sukellus kangasmereen! Onnea Sari!Seuraavaksi arvottiin palkinto numero 3, eli vapaavalintainen tuote (ei Eetvart) mun Etsy kaupasta. Isla nosti voittajaksi Mervi Lammisen! Onnea Mervi!


Ja viimeiseksi arvottiin voittaja käsityöläisen paketille, eli palkinto nro 1. Tähän ois tietysti tarvittu kolmas lapsi, mutta kun sitä ei valitettavasti meillä tähän hätään ollut, niin lopulta sopu syntyi niin, että Niksu piti kippoa ja Isla nosti voittajan. Onneksi olkoon MarjaK.!Laittakaahan kaikki voittajat mulle sähköpostilla osoitteenne ja lisäksi Mervi Lamminen, kerro minkä tuotteen mun kaupasta itsellesi valitsit. 

Odotan yhteydenottoja viikon verran, jonka jälkeen suoritan uudelleen arvonnan mikäli kävisi niin ikävästi, että joku teistä ei ota yhteyttä.

P.s. Olen tarkistanut, että kaikki nimimerkit erottuivat toisistaan, joten voitte olla varmoja, että lapussa näkyvä nimi kuuluu just teille. :)

************

Kiitos tuhannesti kaikille osallistujille! Nyt nokka kohti uusia käsitöitä ja toivottavasti toimeliasta vuotta.

********** 

The winners of my big giveaway are: MarjaK. (1), Sari/Sukellus kangasmereen (2) and Mervi Lamminen (3). Congratulations!!

4 kommenttia:

 1. Voi IIK, miten jännäsin tätä arvontaa.
  Ei osunut minun kohdalle, mutta hauskaa oli silti :o)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea voittajille :)

  VastaaPoista
 3. IIIIIKKKkk!! Ihanaa, mä voitin! Kiitos. Muutenkin oli tänään hyvä mieli, mut tää kruunaa kaiken...

  VastaaPoista