07 elokuuta, 2011

Lissu Lisko

Yhtenä päivänä Isla tuli kotiin ja kertoi haluavansa liskon. Jollain tytöllä oli ollut ilmeisesti joku lelulisko kädessä mihin Isla oli ihastunut. Sen jälkeen aina tasaisin väliajoin Isla on kysellyt "äiti tekisitkö mulle joskus liskon?".

Nyt sitten kun Isla oli viikonlopun mummin luona yökylässä ja meillä oli kova ikävä, niin päätin tehdä sen liskon tänne Islaa odottamaan. Jospa sitten taas huomenna jatkaisin Niksun ötökkää, joka sopii aika hyvin Lissun kanssa yhteen. :)Mukana tuli myös pieni kasa mun vanhoja legoja. :)


One day Isla came home and told me she wanted a lizard. Apparently some girl had had a toy lizard which made quite an impact on her. After that Isla has frequently asked me "mommy, can you please make me a lizard some day?".

Now that she spent this weekend at my moms - and we missed her a lot, i decided to surprise her with this girlie. Her name is Lissu Lisko (=Lizzie Lizard in finnish). Maybe tomorrow i´ll continue with Niilas creature. They kinda match. :)

My mom had also found a little pile of my old legos for her to take home.

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen! Ja näyttää olleen mieluisa yllätys. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lisko!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava lisko! Ihanat värit ja kiva malli:) Oliko kaava ihan oma?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)
  Ilona: Piirsin rungon vaan kaavapaperille, ja yhen jalan mistä leikkasin sit muutkin räpylät. Nää pehmot tulee mulla aina ihan fiilispohjalta ja hetken mielijohteesta. Mallit on yleensä tosi simppeleitä, niinku tää. Kuka vaan osais. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sun lasten kelpaa kun yks haluaa liskon ja äiti tekee sen! Hienoa!

  VastaaPoista