18 huhtikuuta, 2011

Lintuisa liivimekko ja muuta

Ensinnä tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Kivaa että ootte tänne löytäneet. :) Erityisen kivaa myös, että Japanikko sinä löysit tiesi tänne! Japanikolta aikoinaan aloin tilailemaan kankaita Japanista kun olin kyllästynyt Suomen tarjontaan. Japanikon blogista luin, että hän aloittaa pian taas kankaiden myynnin Taitomaan kautta. Tiedoksi muillekin kiinnostuneille. ;)

Olkapää vihoittelee edelleen, mutta koska kaupasta tarttui uusin Ottobre matkaan, oli pakko kokeilla sieltä löytyvää nopeaa liivimekkoa. Ei kai se olkapää nyt niin lyhyessä ajassa voi ihan kuolla.. eihän? :)

Kutsukortit lähtivät matkaan ja yksi vanha koiramummeli nautti auringosta. Tämä mummukka viihtyykin taas nykyään puolet päivästä parvekkeella. ♡


My shoulder is still sour but since i bought the newest Ottobre magazine from store today, i just had to do this quick dress for Isla. It was so fast to make that i´m sure it can´t do that much harm...right? :)

Birthday invitations went their ways and one little old doggy enjoyed the sun. She lives half of the day on our balcony these days as the sun has started to shine and warm her old joints.♡

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Ja miten kauniit kankaat!

    VastaaPoista
  2. Olkapäävaiva on kyllä erityisen ikävä. Kokemusta on parin olkanivelen tulehduksen verran. Toinen tuli maton virkkaamisetsa, toinen ihan vaan yllättäen. Muistan, että käveleminenkin sattui kun käsi liikkui pakosta. Silti sanottiin, että sitä (kättä) ei saa alkaa lepuuttamaan. Toivottavsti vaivasi hellittää pian! Kutsukortit on ihania!

    VastaaPoista