17 maaliskuuta, 2011

Haaremihousuja lapsille

Muistan kyllä haaremihousut nuoruudestani, ne Mc Hammer -housut. Äiti tykkäsi, minä en. Mut nyt niitä on taas ilmestynyt joka paikkaan, joten ajattelin kokeilla lapsille omia versioita. Jos vaikka kankaalla olisi väliä. :)

Housut valmistui jo viikonloppuna, mutta sitten taistelin tän Islan paidan kanssa kun siitä ei millään meinannut tulla mitään. Kaula-aukkoa muokkasin ja leikkelin kolmeen kertaan ja ompelin taas uusiks kunnes se miellytti silmää. Onneks lopulta onnistui. Taas yksi kesäasu lisää. :)

Nähtäväksi jää miten Niksu näitä housuja suostuu käyttämään, mutta toi kangas on niin upea ja oon jo pitkään pähkäillyt mihin sitä keksisin käyttää, kun kuitenkin halusin Niksulle siitä jotain tehdä. Vähän se on turhan jymäkkää tällaisiin housuihin, mutta toivottavasti tulee käytettyä. Jos ei poika pidä, niin ehkä sitten vaihdan vähän leveemmät resorit nilkkoihin ja Isla saa niistä polvihousut. :D
I remember these harem pants from my youth. Mc Hammer pants. :) My mom liked them, but i did not. Now they seem to be everywhere again so i decided to do a pair for my kids. Maybe it´s all about the fabric..? :)

The pants were super easy to sew and i made them last weekend, but the shirt for Isla didn´t go as i planned. I made the neckline three times over, cutting and sewing it again differently until i finally got it to the point that i was happy with it. So, here´s one more summer outfit for Isla. :)

We will see how Niksu will use his pants, but for a long time now i´ve wanted to do something for him of this beautiful fabric and this was it. It´s a bit stiff for these kind of pants, but if he wont use them, maybe i´ll just change the anklewelts and make a knee high pants for Isla. :D

5 kommenttia:

 1. Onpa hienot. Tykkään.

  Äimeröisesi

  VastaaPoista
 2. on hienot housut, vakken minäkään niistä koskaan tykännyt :) mutta eihän meidän tartte niitä käyttää! Ja tuo paita... kyllä sä oot hyvä!

  :) Kipatchu

  VastaaPoista
 3. Voi, aivan mahtavat housut! Teitkö itse kaavan vai jäikö multa huomaamatta mistä se oli? Voisipa itsekin harkita hammereiden ompelemista vauvalle, nyt ois vielä hyvää omaa aikaa puuhastella :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Oi mutsi mutsi ja kiitos! =) Housujen kaava on uusimassa Ottobressa. Superhelppo ommella. Mä vaan laitoin resorit vyötärölle ja lahkeisiin kun ohjeessa oli kankaasta lahkeet ja kuminauhoja ommeltu vyötärölle. Mut samassa lehdessä on muistaakseni vauvoille myös haaremihousujen kaava ja niissä taisi olla ihan ohjeessakin resorit.. :)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä käydä vaikka kirjastossa katsomassa, mulle toi ottobre on ihan uusi tuttavuus ja olenkin vain kuullut sen nimen mainittavan aina jossain käsityöblogeissa nyt kun on tullut noita lapsiaiheisia kässäblogeja luettua, sattuneesta syystä :)

  VastaaPoista