02 tammikuuta, 2011

Babushka ♡

Mun mieltymys maatuskoihin on ollut jo kauan ihan mahdoton, mutta nyt havaitsen pieniä hiipumisen merkkejä. Ei niin, ettenkö edelleen ihastelisi kaikkea maatuskoihin liittyviä kivoja juttuja, mutta innostus niiden tekemiseen ei ole enää niin kova. Nyt tuntuu siltä, että on aika siirtyä toisenlaisiin väkerryksiin ja laittaa maatuskamummelit taka-alalle joksikin aikaa.

Huopamummelit on vihdoin viimeistelty valmiiksi ja lisätty Taitomaan pikku-kauppaani myyntiin. Oon itse niihin aika tyytyväinen ja sinisestä tuli oma suosikki. Silti kaikki päätyvät kauppaani, koska niitä tekiessä en ajatellut pitäväni niistä yhtäkään. Nyt en siis osaa kuvitella että joku niistä jäisi mulle.

Kutsun niitä suojelusmaatuskoiksi, koska aloittaessani kirjomaan niitä kuvittelin, miten kukin yksilö aina koki jonkin asian/eläimen suojelemisen ja hyvinvoinnin tosi tärkeäksi itselleen (saa nauraa, en ota itseeni).

Klikkaamalla kuvan isommaksi saa näistä vielä paremman kuvan. Silti sanoisin että ovat luonnossa aika paljon herkullisempia.Kaksi tilaustyötä on nyt kehittelyn ja työn alla, mutta siinä ohessa aion testata miten hyvin saan toteutettua mieleeni syttyneen idean, johon tarvitaan mm. näitä (huovutettuja palloja PAAAAALJON lisää).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti