29 joulukuuta, 2010

Joulun alla tehtyä

Koska tän blogin punainen lanka on omat käsityöni, niin kokeillaan kuvien laittoa näillä joulun alla tehdyillä, lahjoiksi menneillä jutuilla. Näiden lisäksi konttiin valmistui iso kasa kotitossuja ja mm. kala-pehmo, pikkukaloja ja niille kassi ym.. Mutta koska silloin en vielä tiennyt, että seuraavalla viikolla keksin astua blogien ihmeelliseen maailmaan, on niistä otetut kuvat niin kehnoja (joskaan ei näissäkään kehumista ole), etten viitsi niitä tänne laittaa.

Rakkaudella (ja huumorilla) tehty pöllö, joka lähti Alppilaan asumaan ja pitämään huolta rakkaasta ystävästäni Samista. Pöllö sai nimekseen Bubi.Nämä neljä hametta meni pukin konttiin neljälle pienelle prinsessalle. Kankaat pääosin Japanista, osa Suomesta ja jenkeistä. Pompom-nauha ja ric racit tilattu jenkeistä.

3 kommenttia:

  1. bubi lähettää kaikille huhuilunsa alppilassa sijaitsevan sohvan selkänojalta. sieltä bubi vartioi mua ja kolja-koiraa. bubi on todella hieno ja ryhdikäs huuhkaja. thanks nova ja tuu taas pitsalle ja moikkaamaan.

    VastaaPoista
  2. hei jos voi tehdä toiveita, niin tee joku susihahmo kans tai sitten joku kunnon pystykorva mutt. tai ehkä worry dolls -hengessä jotku jutut. blogi on muuten levinnyt jo facebookissakin.

    VastaaPoista
  3. Hei mahtavaa! Kiitti E! ♥ Ja Sami, pistetään mieleen. :)

    VastaaPoista