06 huhtikuuta, 2014

♡ Keväthuivit 2014 ♡

Tässäpä tämän vuoden kevät/kesä -huivimallistoni. Saan viimeisetkin kuvat ihan pian valmiiksi ja uniikit kevyet kaunistukset ilmestyvät kauppaani tunnin sisällä. :)

Viime keväänä huivit hupenivat vinhaa vauhtia, joten jos löysit tästä joukosta oman suosikin, niin se kannattaa napata heti. Kahta samanlaista ei ole ja seuraavat huivit tulevatkin sitten taas myyntiin vuoden päästä.

Itse tykkään taas tästäkin mallistosta ihan hirmuisesti. Toivottavasti tekin.

Edit: Kaikki jäljellä olevat huivit löytyvät nyt kaupasta! Huivi maksaa 28 euroa + postikulut (Suomeen) 1,60 e. Otan tilauksia myös sähköpostitse, joten jos tiedät minkä haluat, laita mulle shköpostia! :)


In one hour my SS14 collection of scarfs will be added to my shop. Unique, light beauties that you´ll see on no one else. I love this collection - just as much as last years set. I guess i just love scarves! :)

20 kommenttia:

 1. Moikka! Ihania ovat! Mitäs ne maksavat? Kiinnostuin ekan kuvan pinkkipalloisesta, toinen vas. huivista!
  terkuin Kaisa / kaisaxviitanen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Moi! Ihania! Minua kiinnosta tokan kuvan vika tai vikan kuvan eka. Tummat kukkakuvioiset. Moni muukin kelpaisi. Minkä hintaisia? T. Anja / anja@anjareponen.com

  VastaaPoista
 3. Voi että kun olisi varaa edes haaveilla jostakin noista, ihanan värisiä ovat ja niin kauniita muutenkin! Monta suosikkia löytyi jo, mutta opiskelijana en syö enää loppukuusta jos tuollaisen menen ostamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista emmesyys, ymmärrän hyvin. Ehkäpä sitten jonain tulevaisuuden keväänä, kun opinnot kantavat hedelmää, jos näitä vielä teen (toivottavasti!).. :)

   Poista
 4. Hei. Mie haluaisin ostaa tuon ensimmäisen kuvan oikean puoleisen :) t. jenniniemela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni! Valitettavasti tuo huivi on jo mennyt. Samaa kangasta on vielä yksi jäljellä, jossa on pinkit pompomit. Jos haluat sen, laita mulle viestiä novamelina(at)gmail.com.

   Poista
 5. Upeita huiveja ja ihanan värikkäitä :)

  VastaaPoista
 6. Huih, viime keväänä hinta oli 14e+pk, nyt 28!?!? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni viime vuonna oli 26, saattoi sitten olla 24. 14 ei ainakaan ollut. Ketään ei pakoteta ostamaan. :) Näen suuren vaivan etsiessäni mallistoon kivat kankaat, jotka eivät ole ilmaisia. Hienoimmat pompomit hankin ulkomailta koska Suomesta niitä ei löydy. Sen lisäksi että olen ommellut hyvin kauan, on minulla siihen myös koulutus, joten työn jälki on ammattitaitoista. Hinnoittelen työt materiaalien hinnan, hankinnan vaikeuden ja työn vaativuuden, sekä ajankäytön suhteen. Toivon, että joskus myös käsityöläisten taidot otetaan aidosti arvostukseen (mitä kyllä moni onneksi tekeekin) eikä aina ihmetellä huuli pyöreänä hintaa. Työni ovat myös uniikkeja. Varmasti löydät tusinatuotteen huokeammalla kaupasta.

   Poista
 7. Itse ostin sulta viimekeväänä tuollaisen huivin ja on kyllä ehdottomasti yks lemppareista! Niin kauniisti ja huolella tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin ja lähetin myös kuvan onnelliselta käyttäjältä :) Hinta ei todellakaan ole kova. Jokainen voi itse valita ostaako suomalaista käsityötä vai kärjistetysti orjatyövoimalla halpaketjusta. Voin sanoa että meillä tätä huivia myös arvostetaan ja kohdellaan paremmin mitä yhtäkään halpatuotetta. Jos näitä olisi aikuisille suht hillityissä väreissä niin voisin harkita myös itselleni.

   Poista
 8. Minusta huivien hinnat ovat kohdallaan eikä edes kalliita! Se, että tilaat kankaat ja tarvikkeet, suunnittelet ja ompelet, ei ole ilmaista. Usein ne ihmiset jotka eivät itse tee käsitöitä eivät ymmärrä sitä mistä kaikesta tuotteen hinta koostuu. Lisäksi omalle työlle ja osaamiselle on myös laskettava arvo, se ei ole ilmaista. Käsityöläisen pitää aina muistaa arvostaa omaa työtään vaikka kuinka toiset sanovat kalliiksi tai ovat "tollasenhan voisi tehdä itse"-asenteella.

  Kauniita huiveja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuesta Pia! Olen niin samaa mieltä sun kanssa. :)

   Poista
 9. Voi nakki! Omat suosikit menivät jo (jes, hyvä sinä!!), niin herkkuja kuoseja olet löytänyt! Minkä mallinen huivi on? Neliö, vai jo valmiiksi kolmio? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Rosa! ♥ Huivi ei ole neliö, eikä ihan koliokaan, vaan vähän sellainen puolikuun muotoinen keskeltä ja kapenee päätyihin. Tajusikohan tosta mitään...? :D

   Poista
 10. ou trouver ce belles étoles merci

  sandrine

  VastaaPoista