28 huhtikuuta, 2016

Art Gallery Fabrics -Kankaat kaupassa!!

Sain juuri listattua viimeisenkin kuosin kauppaan, eli nyt pääsette ihastelemaan ja ostamaan näitä todella laadukkaita ja huippumakeita Art Galleryn kankaita mun kaupasta!

Kuoseja on todella rajattu määrä, joten pidä huoli, että saat sitä omaa lempparia jemmaan ajoissa. Osaa kankaista ei saa enää tilattua lisää ja toisetkin saattavat loppua matkan varrella. Olen ihan hullaantunut kaikesta tästä työhuoneessa olevasta kangaskauneudesta.. huh huh!

Nyt ompelemaan! =)

























I just listed the last every of these gorgeous Art Gallery Fabrics to my shop! There´s limited quantities of each print so be sure to get your favorite on time! =)

26 huhtikuuta, 2016

Ilouutisia kässähirmuille!!!

No niin... TATTADAAA.... Kuten yhdessä postauksessa aiemmin jo vinkkasin, on mulla ollut kehitteillä kankaisiin liittyvä suunnitelma. Nyt voin sen julkistaa, sillä kankaat on Suomessa ja huomenna mulla! Olen ottanut valikoimiini nyt myös järisyttävän ihanat ja laadukkaat Art Galleryn kankaat!!

Osa saattaa kankaan nimen ja joitain kuoseja muistaakin n. vuoden takaa, jolloin tilasin niitä pienen erän omaan käyttööni, jotka päätyivät pussukoiksi. Näiden kankaiden maahantuonti ja jälleenmyynti-idea on odotellut siitä saakka ja nyt vihdoin pistin asiat etenemään!

Ensimmäinen tilaus on siis tehty ja odottelee toimitusta. Jos vaan suinkin saan kankaat huomenna ajoissa, niin alan heti kuvaamaan niitä, jotta saan mahdollisimman nopeasti päivitettyä kankaat verkkokauppaan teidänkin saataville. =)

Vielä ehtii loistavasti ommella itselleen ja lapsilleen kauniit vapputamineet - ja näillä kankailla saat erityisen ihanat sellaiset! Kankaita tulee kaikenkaikkiaan nyt 21 eri kuosia. Alla vähän jo fiilistelykuvia teille (ja mulle) niistä. :)
Useimpia kuvista löytyviä kankaita tulee mun valikoimaan, osaa tietysti ei, ja sitten on vielä niitä joita kuvista ei löydy. Kangaspakat ei ole kovinkaan isoja, joten kannattaa toimia nopeasti etenkin jos tarvitset kangasta vähän isomman määrän. Kauneimmat kesämekot, -housut ja -paidat odottaa...!

Toivottavasti kaikki kanssaompelijat siellä ruudun toisella puolella on yhtä täpinöissään näistä kuin mä!





Exciting news for you my fellow seamstresses!! I have taken the beautiful and super cool Art Gallery Fabrics to my selection too! At he moment they are waiting at the post office to be delivered tomorrow and if they arrive to me in time - i will start working asap tomorrow to get them to my shop and available for purchasing! =)

Here are some pics to feed the fabric hunger for starters! ;) I hope you are as excited about these as i am!!

25 huhtikuuta, 2016

Totoro ja muut

Nämä ihanat merkit löytyvät nyt myös kaupan silitysmerkki -valikoimasta. Voitte uskoa mun riemun kun löysin noi Totorot!!! =)

Vielä pari maatuska-settiä (kts. edellinen postaus) jäljellä nopeimmille tilaajille!




These cute iron on patches are now also available at my shop. You can just imagine my joy when i found those Totoro patches! LOVE!! =)

16 huhtikuuta, 2016

Maatuskoja kaupan päälle!

Unohtui ihan mainita, että ensimmäiset kymmenen tilausta, jotka ylittävät summan 20 euroa, saavat pakettiin mukaan yhden setin söpöjä maatuska sivumerkkejä! Mikäpä siis loistavampi aika tehdä se tilaus! :)


I totally forgot to mention! First ten orders (over 20 euros) will get a cute package of matryoshka sticky page markers delivered with them - so hurry up! :)

Muutama merkkilisäys..

Lisäsin juuri nämä maailmalta saapuneet söpöt silitysmerkit kauppaan! Islan takistahan löytyykin toi ihana pupu ja nyt niitä saa myös kaupasta! Kuvausassistentti Mau piti seuraa konsertoimalla vieressä. :)

Mulla on kehitteillä jotain mistä oon aivan innoissani ja varmasti kässätoverit siellä jossain myös! En uskalla vielä hihkua ilmoille, ennen kuin asia selviää ja varmistuu, mutta pidetään peukut pystyssä! Liittyy kankaisiin.. ;)






These super cute patches arrived this week and are now available at my shop! And i have something truly exciting cooking up for all of us craft enthusiastics in Finland and elsewhere too! I don´t dare to spill it out just yet in case something goes wrong - but let´s keep our fingers crossed! I can tell this much, it involves fabrics.. ;)

11 huhtikuuta, 2016

Maagisia kukkatapetteja

Nyt löytyi kyllä sellaista kukkatykitystä, että ohhoh! Harkitsen vakavissani Taikayö -tapetin korvaamista tällaisella isolla Ellie Cashmanin kukkatapetilla. Harmi kun ei ole enempää seinätilaa mitä voisi tapetoida!




Just found such an amazing flower blazing that i´m overwhelmed. I am seriously thinking of replacing my living room wallpaper with one of these. WOW!!!

Ellie Cashman Design

09 huhtikuuta, 2016

Uuh näitä pastelleja!

Tikkarimaisen syötävän suloiset Kitty -mustekynät aivan mahtavissa pastelliväreissä on juuri päivitetty KAUPPAAN. Näitä on hyvin rajattu määrä kaikkia värejä!





These "so cute i could eat them like lollipops" -pens are now available at my shop! Very limited quantities of each color!

08 huhtikuuta, 2016

Kattimaista menoa

Nyt verkkokaupasta löytyy myös toinen toistaan suloisemmat kissatyypit mustekynien muodossa. Tarkemmat speksit löydät jokaisen tuotteen kohdalta (kaupasta), sekä roppakaupalla kuvia. Ihanimmat kynät penaaliin, työpöydälle ja lahjapaketteihin!











Meaow! These funny characters are now stocked up! Pastel beauties and black cat ink pens are waiting for you to take them into your perfect pencil case, work desk or wrap them up as gifts!