31 maaliskuuta, 2016

Takin tuunaus

Muutama uusi kiva silitysmerkki löytyy jälleen TÄÄLTÄ. Näitä on edelleen tulossa lisää ja kunnianhimoinen tavoitteeni on saada kaikki loput + vielä uudetkin tuotteet kuvattua ja lisättyä kauppaan vielä tällä viikolla.

Tuunattiin Islan takki näillä merkeillä ja ai että tuli söpö! Helppo tapa tehdä tusinatuotteesta uniikki. ;)






Few new iron-on patches are again stocked up and you can find them HERE. I still have a small bunch that needs to be pictured and updated, and i will do my utmost best to get that done this week - and also all the cute new stuff i got this week are waiting to get shown. I´m eager to get those done too!

My girl and i got carried away with these patches and decorated her jacket to look super cute and cool. Such an easy way to turn the market fashion into something unique! :)

30 maaliskuuta, 2016

Viikonloppuna

Mulle ja Niksulle iski viikonloppuna kevätvillitys ja alettiin haikailemaan palstan perään. Sijaistoimintona päätettiin huuhtaista muutama maitotölkki ja päällystää ne kivasti, sekä laittaa jemmassa olleet kirsikkatomaatin- ja kurkunsiemenet itämään. Nyt maltetaan suihkutella purkkeja päivittäin ja toivotaan, että saadaan parvekkeelle näistä hyvä sato.

Viime vuonna istutin tomaatteja myös palstalle, mutta ne ei siellä oikein viihtyneet, toimii meillä paremmin parvekkeella. Kurkkujakin yritin ensimmäistä kertaa viime vuonna istuttaa taimina pläntille, mutta kestivät ehkä kaksi viikkoa. :) En taida olla luontainen lahjakkuus tässä, mutta jospa sinnikkyys palkittaisiin..?






Kävin myös moikkaamassa Sannaa vanhalla työhuoneellani Mäkelänkatu 15 -osoitteessa. Sanna on ottanut valikoimiin kaikkia ihania tuotteita täyttämään etutilaa, jossa oli ennen mun pöydät ja tuotteet. Nappasin itselleni aurinkoiset House of Rymin lehtikulhot aamiaiselle (voiko olla iloisempia hedelmä/murokulhoja!), Bungalowin kauniin keittiöpyyhkeen ja muitakin pikku juttuja mieltä piristämään. Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa siellä nyt on, valikoima vaihtelee ja kasvaa tasaisesti. Netistä paikan löytää edelleen nimellä Verhoomo tehdas.



Mutta taas sinne siemeniin... Niin eilen sitten en taas kestänyt ja mentiin naapurin kanssa hakemaan jo pottuja jemmaan (viime vuonnahan jäin ilman kun hidastelin), lisäksi magneetin lailla muhun kiinnittyi kesäkukkien siemeniä, herneitä, porkkanoita, salaattia... Kääk. Nyt yritän kanavoida tän viljelyinnon taas toisenlaiseen tekemiseen, kuten verkkokaupan päivitykseen. Olen tilannut maailmalta ihania muistivihkoja ja kaikkea kaunista ja söpöä pientä kivaa, joita alan myymään kankaiden ja omien tuotteiden lisäksi. Suurin osa on vielä saapumatta, mutta eilen tuli yksi ihana lähetys (maistiaisen näet instan puolelta), en malta odottaa! Toivottavasti tekin tykkäätte!


Ai niin, ja pitkästä aikaa neulon taas sukkia. Aika fiksua näin kevättä ja kesää kohden, mutta väliäkö tuolla. Löytyi niin ihana lanka Lankamaailmasta (tosin oon jo vähän kyllästynyt noihin väreihin), että oli silloin pakko napata. Ja pakkohan siitä nyt on jotain tehdäkin!
Eläimistä myös pakko laittaa pari kuvaa kun ne on niin parhaita. Pikkukilli seuraa mua nykyään joka paikkaan. Kun sulkeudun työhuoneeseen niin se maukuu ja sutii ovea minkä ehtii. Tajuaa kyllä ennen pitkää että tänne ei saa tulla. Ja vanha herra lepuuttaa kolottavia lonkkiaan aina sängyssä, mielellään ennen kuin ehdin vetäistä päiväpeitteen suojaksi. En raaski ajaa pois. Jotku oikeudet vanhuksillakin.




Me and my little boy got struck by spring crazy last weekend and we started to pine for some gardening work. So we flushed our milk cartons, covered them with pretty papers and planted tomato- and pickle seeds in them. I might have also gone to some potato and flower and veggie seed shopping yesterday... Gosh, i have to control this a bit now and channel my energy to my work, real work i mean. ;) But we are now watering these little tubes now and hoping we will get a good harvest of juicy cherry tomatoes and fresh cucumbers. Thumbs up!

Yesterday i also got the first delivery from across the sea. I´ve ordered some very cute and pretty products that i will add to my shop selection very soon. I´m hoping to get the rest soon so you can see them too! I hope you will love the carefully selected items as much as i do!

And to the end - mandatory pictures of my beloved animals, cause i have to. 

26 maaliskuuta, 2016

Toinen erä silitysmerkkejä!

Lisäsin juuri aamupuhteena seuraavan satsin ihania silitysmerkkejä kauppaan. Harvinaisuuksia joukossa! :)

Vielä n. puolet on kuvaamatta, eli ei tämä tähän jäänyt. Nyt tosin vetäydyn hetkeksi nauttimaan pääsiäisestä.

KAUPPAAN!





More iron-on patches now available at MY SHOP!

25 maaliskuuta, 2016

Silitysmerkkejä

Olen ottanut valikoimiini nyt myös silitysmerkkejä! Olen käyttänyt kymmeniä tunteja valiten kaikista ihanimmat, söpöimmät ja cooleimmat merkit verkkokauppaani - ja koska olen metsästänyt näitä pitkin maita ja mantuja isommista ja pienistä putiikeista, useimpia löytyykin vain yksi kappale, eikä niitä ole välttämättä enää saatavilla lisää.

Me tykätään näistä tosi paljon, useissa lasten huppareissa ja takeissa on joku kiva silitysmerkki tuomassa persoonallisuutta vaatteeseen. Nämä on myös supernäppäriä paikkaamaan vaatteessa olevan reiän. Hauska lisä pipoon, laukkuun, tai vaikka farkkuihin!

Merkkejä on aikamoinen läjä, joten kuvaaminen ja kuvien käsittely + ihan vaan päivitys kauppaan vie aikaa. Murto-osa näistä löytyy nyt kaupasta, mutta lisään niitä jatkuvalla syötöllä tässä lähipäivien ajan, kunnes urakka on ohi.

Muitakin uutuus-tuotteita olen päättänyt ottaa valikoimiini, mutta ne esittelen sitten, kun saapuvat maailmalta. Ihania juttuja, lupaan sen! :)

Leppoisaa pääsiäistä!





I have extended my web shop selection to iron-on patches! I have used tens of hours searching for the loveliest, cutest and coolest patches and most of them i only have one per patch, some a few. I do have A LOT of these so as you can imagine photographing and adding them all to my shop will take some time. There are some now added already and the rest i will continue stocking these next days until the arduous work is done.

I have decided to expand my selection in the web store even more and lots of cute stuff are on their way. More of those when they arrive. Can´t wait! :)

Happy Easter my friends!

23 maaliskuuta, 2016

Liberty peitto

Tein tämän ihanan raikkaan täkin asiakkaalle tilauksesta. Hän valitsi itse kankaat (ihan mahtava yhdistelmä!) ja väliin tikkasin paksumman vanun tuomaan muhkeutta peittoon. Itse kyllä tykkään ihan tosi paljon tästä, toivottavasti saajakin tykkää! :)








I made this Liberty duvet as a custom order for a client. She chose the prints herself (what a great combination!!) and i stitched a heavier padding inside to make it more voluminous. I really love this blanket, i hope she does too! :)

20 maaliskuuta, 2016

Penaalit

Nyt sain loputkin penaalit päivitettyä kauppaan. Ihanat, laadukkaat ja kauniit - myös meikeille ja pienille leluille sopivat penaalipussukat itselle tai lahjaksi. Kuoseja löytyy nyt laidasta laitaan, herkkiä Libertyn kankaita ja hauskoja japanilaisia printtejä, myös Amy Butlerin kankaita ym. ihanaa löytyy valikoimasta.

KAUPPAAN!













Just stocked rest of my pencil cases to the shop. The prettiest Liberty fabrics, cutest Japanese prints, Amy Butler fabrics etc. in this lovely collection!

Uusia penaaleja!

Päivitin juuri toisen satsin ihania penaaleja verkkokauppaan. Vielä yksi erä tiedossa ja sitten seuraaviin uutuuksiin. :)

Meillä kävi tänään ihania pikkunoitia virpomassa ja tietysti omatkin ihanat noidat lähti täältä reissun päälle. Tulivat takaisin korit täynnä herkkuja ja kädet tyhjinä vitsoista. Tälle päivälle oli melkoisen kiire aikataulu jälleen yksien kaverisynttäreiden ym. vuoksi, joten harmiksi jäi kuvat ottamatta. Tänä vuonna tehtiinkin harvinaisen kauniita varpuja pastellisulista ja silkkikukista. Ensi vuonna sitten täytyy tehdä yhtä hienot ja muistaa räpsiä ne kuvatkin.

Kävikö teillä paljon virpojia?







These pencil cases are now too available at my web shop! Third set yet to come before other newbies. :)

18 maaliskuuta, 2016

Herkkupaloja

Lisäsin juuri muutaman penaalin kaunokaisen TÄNNE. Huomenna tulossa näitä vielä paljon lisää, mutta jos ihastuit johonkin näistä, niin poimi omasi talteen hyvissä ajoin. :)

Tänään täytin ja vuosia ja niin täytti myös meidän Milo. Herra on nyt komeat 10 vuotta! Mulla on maha täynnä kakkua ja Milolla taitaa olla maha melkein täynnä lihapullia ja nakkeja ja vähän lohtakin. Sille kyllä taitaa aina mahtua vielä vähän lisää. ;)






These pretty pencil cases are now available HERE. Tomorrow i will continue stocking my shop with more of these super cute pouches.

Today was my birthday - and our dog Milo´s too. He turned 10 years! Such a perfect dog.  I wish the time would stop with his aging. I can´t think of losing him anytime soon, or ever. But he is now happy with his tummy full of meatballs and weanies and salmon too. And my tummy is full of cake. Yum. :)