21 heinäkuuta, 2015

Ihanimmat penaalit!

Nämä herkulliset ja huolella tehdyt penaalit löytyvät nyt TÄÄLTÄ!

Mukavaa päivää! :)

















These cute pencil cases are now available HERE! 

Enjoy your day! :)

18 heinäkuuta, 2015

Tiedotus!

Muutama herkullinen uniikki huivi lisätty nyt KAUPPAAN. Tänään matkaan taas työhuoneelle jatkamaan huivien parissa, joten lisääkin on tiedossa. Ruusu meni jo, joten nappaa oma suosikkisi talteen!

Eilen perustin yritykselleni uudet Facebook-sivut, joten TÄÄLLÄ pääset tykkäämään niistä! Tarjolla myös kiva täky, kun tykkäyksiä ja jakoja tulee riittävästi! Facebook-sivuille päivitän uusimmat tuotteet, tarjoukset, arvonnat, messu/myyjäis/käsityötapahtumat joihin osallistun.. Ideoita Libertyn kankaista ompeluun ym. Toivottavasti tykkäätte ja jaatte, sillä kaikki apu on nyt tarpeen ja sydämentäydeltä kiitollisena vastaanotettu!



I just added these Boho Pom Pom scarfs to MY SHOP. Roses went already so be sure to get your favorite quickly!

Yesterday i created new Facebook-page to my business so please be kind and go LIKE and SHARE! By following you will be the first to know about my new products, sales, offers, giveaways, events, sewing ideas and so on.. All the help in spreading the word is wholeheartedly appreciated!!

17 heinäkuuta, 2015

Kuvia työhuoneelta

Tällä viikolla on tullut tehtyä aika pitkiä päiviä. Monet on venyneet kahdeksaan-yhdeksään saakka, mutta melko hauskaa on ollut se, että eilenkin meille eksyi yksi asiakas vielä siinä kahdeksan aikaan illalla ostoksille, kun huomasi että ollaan paikalla. Eli ihan vaan tiedoksi, jos satut Vallilan suunnalla kulkemaan, niin kannattaa käydä koputtelemassa oveen jos meillä on valot päällä. Aina pääsee kyllä sisälle jos siellä ollaan.
Tänään mulla oli treffit kirjanpitäjän kanssa, joten päätin pitää kotipäivän muutenkin. Olla lasten kanssa (ja päästää Mika vapaalle), hoitaa vähän konehommia, siivoilla (en kyl hirveesti jaksanut).

Kuvat olen napsinut tällä viikolla. Välillä on hirvittävä kaaos ja sitten kun saan yhden projektin loppuun, tyhjenee pöytä hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Älkää siis myöskään säikähtäkö jos tulette kangasostoksille, vaikka leikkuupöytä oiskin täynnä keskeneräisyyksiä. :D

Ensimmäinen erä penaaleita on nyt valmiina. Ihania uniikkeja kynäpusseja koululaisille, ja aikuisillekin. Myös muutaman huivin olen saanut valmiiksi. Nämä kaikki päivittyvät viikonlopun aikana verkkokauppaan. Huomenna menen vielä jatkamaan huivien parissa, jotta pääsen maanantaina uuden projektin kimppuun. Eli muuten niin, tervetuloa huomenna kangasostoksille klo 12 eteenpäin, jos olet maisemissa!

Meillä on tällä viikolla käynyt myös ihania vieraita. "Kaukaa" Joensuusta saakka saapui ihana ihminen nimeltään Mia. Ollaan Mian kanssa viestitelty jo muutaman vuoden ajan, olen saanut Mialta aina tukea ja apua esim. Etsy-kaupan kanssa silloin kun sen perustin ja muissa yritysjutuissa myös. Tätä ennen ei oltu kuitenkaan nähty. Mia toi mukanaan herkullisen sisustuskirjan ja kortin lisäksi mitä suloisimman huovutetun pupun, joka pitää mulle nyt seuraa muistitaulun lähettyvillä notkuen. Niin liikkis!! Käykäähän muuten katsomassa taitavan (myös kässäyrittäjän) Mian blogia, sieltä pääsee suoraan verkkokauppaan, jossa Mia myy upeita huovutustöitään!
Myös myymäläkoira Peppi on löytynyt milloin mistäkin ujoilemasta (Sannan koira, ei siis varsinaisesti vieras..), sekä armas ystäväni Niina kävi moikkaamassa mussukoidensa kera. 

Mukavaa viikonloppua ihanat lukijani! :)

P.s. Eikös vaan oo ihana toi Sannan verhoilema mustapohjainen värikäs vintage tuoli?! Niin hieno! Mun suosikki.

















This week at my work room i´ve been working on pencil cases and scarfs - both sorts will be updated to my web shop later on (maybe today). This day i decided to stay home since i´ve been working so much lately, but tomorrow i´m back there again doing more boho scarfs.

We´ve had some cute and lovely company this week as well! A long distance email friend and co-crafter-entrepreneur of mine Mia came to see me all the way from Joensuu (she was in Helsinki anyways, so not just for me :) Shop dog Peppi has been shying in different corners and Niina came by as well with her darlings to cheer us up.

Don´t mind the mess in these pictures, it´s allowed - i think. It is a workroom beside the shop after all. ;D

P.s. I´ll there again tomorrow after noon so welcome to pop by if you´re in the neighborhood!

Have a great weekend my dear ones! 

13 heinäkuuta, 2015

Ompeluideoita!

Ihania ompeluksia Libertyn kankaista ympäri maailmaa. Kuvakollaasin alla epämääräisessä järjestyksessä linkit lähteisiin, jotka löysin.

Kollaasin alla myös suorat linkit kankaisiin, jotka löytyvät näistä kuvista ja kangasvalikoimistani (paitsi ylin oik. Poppy and Daisy väri)!


Pretty things people have made of Liberty fabrics. All the sources i could find are down below. 

1 2 3 4 5 6

Tilavat Liberty-meikkipussit saatavilla!

Muutama herkullinen Libertyn kankaista ommeltu tilava meikkipussi on nyt lisätty TÄNNE. Tarkat mitat löytyvät kaupasta.







Few delicious and spacious cosmetic bags are now available HERE. Exact measures can be found at the shop.

11 heinäkuuta, 2015

Color inspiration!

Väri-inspiraation aika! Linkit kuvien alla.


1 


2


3


4








9

 Color inspiration! All sources beneath the pics. :)